Rolle 0 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Nick: Rolle Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie skopiowałem Serwer: ffa Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:531195555&advType=steamid ciekawy powód nie powiem, czekam na wyjasnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Powód był błędem z mojej strony, za co przepraszam. Co nie zmienia faktu, że bh miałeś "spot on", a celownik zawsze miałeś tam, gdzie chłop wychyli. Napisałem do odpowiednich osób o zmianę powodu na stosowny do tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolle 0 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 To czekam w takim razie na rozpiske dema x_D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @MAGnusb0b link do demka, jaki powinien byc prawidłowy powód oraz rozpisanie akcji. [24h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolle 0 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 24h mineły, chyba adminowi się odechciało. @yuki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi