Sleyu 144 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Nick:sleyu [CSC] Powód:remont Czas nieobecności:ogolnie wynosila od 28 grudnia, i potrwa do 20 stycznia Coś od siebie:nie usprawiedliwiam sobie aktywnosci w grudniu bo nie bede klamal nie mialem wtedy zadnego remontu, tylko chodzilo po prostu o moje lenistwo (oczywiście do 28 grudnia) bo mogłem wbić te 30 godzin w miesiącu, lecz od tego 28 grudnia no niestety nie mam dostępu do komputera i moja aktywność wygląda jak wygląda, nie chciałem pisać drugiej nieobecności w grudniu bo było mi zwyczajnie głupio, mam nadzieje, że "fachowcy" wyrobią się do 20 stycznia i będę miał możliwość normalnego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 No i trzeba było tak od razu. Przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi