Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Krzyska

FaKro

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick FaKro [CSC]
2. Kto zawinił? (admin/gracz) Guard
3. Nick oskarżonego Krzysiek
4. Steam_ID oskarżonego  STEAM_1:0:537859558
5. Data i godzina zdarzenia nie pamiętam ponad tydzień
6. Mapa jb_chernobyl
7. Opis sytuacji: Sytuacja wyglądałą następująca grałem jako strażnik w ct i przyznaje się że karniakowałem gracza Dżordż który nie miał mi tego za złe a wręcz się śmiał zostawał cały czas leczony po tym dostałem po 2 dniach bana permamentego na CT od opiekuna offena,
8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) dowody mam tylko od samego gracza Dżordża, który wyjaśnił cała sytuacje Guardowi Krzyśkowi i nic z tym dalej nie zostało zrobione
3B06C1F3FA521A06609C554D852B7F9E13ADD69B

• Like 9
  • Haha 2
  • Zmieszany 4

Kurde no już bez przesady, że teraz za chęć pośmieszkowania sobie z ziomkiem będą lecieć bany na ct. Wiele osób praktykuje takie zachowania i nigdy nie spotykało się to z negatywnym odbiorem, sam często bawiłem się , np. @Medve i po pierwszej rundzie potrafiłem mieć od niego -800hp czy też 3 śmierci, nikomu to nie przeszkadzało, a na serwerze zawsze robiło się weselej i nie było stypy.

• Like 13
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1

Dobrze, więc wyjaśnijmy sobie całą tą sprawę żeby nie było żadnych niedomówień.

Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że permban na CT za takie wykroczenie to jest faktycznie za dużo i w tym przypadku zgadzam się z wami w 100%.

I teraz chciałbym przedstawić plan wydarzeń:

• Krzysiek dostał info od kilku osób, że robisz zamieszanie na serwerze i łamiesz regulamin.
  • Sprawdził demko i napisał do mnie, że przez 20 minut karniakujesz Dżordża, utrudniasz prowadzenie a 2 graczy jest w takim stanie, że przy ich ciśnieniu serce im eksploduje a to wszystko miało mieć miejsce od razu po tym jak Krzysiek wyszedł z serwera. Generalnie to trochę Krzysiu dramatyzował.
  • Ja znając ciebie i twoje możliwości i mając jedynie opis sytuacji dany przez Krzyśka zgodziłem się na perma na CT.
  • Po jednym albo dwóch dniach nałożyłem ci perma na CT. Napisałem CI, że ja demka nie oglądałem i dostałem info od Krzyśka, że robiłeś syf na serwerze. Napisałem ci, żebyś ogarnął to z nim albo napisał podanie to dostałem od ciebie wiadomość zwrotną "Napisz do dżordża przecież sam się śmiał" albo coś w tym stylu. Rozmawialiśmy jeszcze o tym na serwerze i powiedziałem, że jeżeli faktycznie było tak jak ty mówisz to dostaniesz UB jak ugadasz to z Krzyśkiem to odpowiedziałeś, że nie masz zamiaru z nim rozmawiać i sprawa ucichła.
  • 19.01 napisałeś podanie o UB ale złamałeś 2 punkty regulaminu i musiało zostać ono odrzucone. Wszystko jest ładnie opisane tutaj: 
  • Potem dostałem od ciebie ssa z rozmową z dżordżem (tego samego co umieściłeś w skardze) i zaczęliśmy dyskutować o podaniu i dostałeś ode mnie info, żebyś napisał kolejne ale zgodnie z regulaminem.
  • Po czasie zreflektowałem się i chciałem ci dac UB bo okazało się, ze połowa stawianych ci zarzutów jest trochę podkoloryzowana przejętym okiem Krzyśka ale zapomniałem o tym (XD).
  • No i jesteśmy w momencie napisania przez ciebie skargi, która według mnie po części jest słuszna ale niekoniecznie na Krzyśka bo trochę jednak ja popełniłem błąd ufając mu w 100% i nie oglądając tego demka.

Całą sytuację można było wyjaśnić nawet w dniu nadania ci tego bana - wystarczyło napisać do Krzyśka i wytłumaczyć, że jednak sobie śmieszkowaliście i nikt nie miał z niczym problemu. Ty jednak stwierdziłeś, że to zlejesz to i ja zagłębiałem się jakoś specjalnie w ten temat. UB na CT oczywiście dostaniesz. Ja oczywiście przepraszam za niedogodności i to, jak potraktowałem tą sprawę. A Krzysiu? Po prostu popełnił błąd, nie miał zamiaru cię upie*dolić tylko źle zinterpretował wasze zachowanie i wyszło z tego co wyszło.

• Like 1
  • Dziękuję 1
  • Zmieszany 1

• offen zablokował(a) ten temat
  • Suiryu odblokował(a) ten temat

Troszkę bałagan się tu zrobił, a to wszystko dlatego, że Krzysiek nie przyznał się otwarcie do błędu i nie powiedział, żeby odbanować gracza z powodu pomyłki.
Jako że cała skarga odnosi się tylko do tego, Krzysiek za swoją pomyłkę, dostanie ostrzeżenie słowne, a ja dopilnuję, żeby więcej takowych sytuacji nie było.
Mam nadzieję, że następnym razem Krzysiek będzie miał odwagę się otwarcie przyznać do błędu i nie będzie takich sytuacji, bo to można było "rozegrać" inaczej i przystępniej.

Oczywiście ban na ct został zdjęty, a @Krzysiek. czeka długa rozmowa.

Na zakończenie powiem, że nikt nie broni wam się bawić na serwerze i to nawet lepiej, że nikt nie ma z tym problemu.

Edytowane przez Suiryu
  • Like 3
  • Haha 1
  • Zmieszany 2
  • Uwielbiam 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności