Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Cześć Gra ktoś w Valheim? https://store.steampowered.com/app/892970/Valheim/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garvvi 0 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 ja zacząłem nie za bardzo wiem jak dołączyć do jakiegoś serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @-_- Mam juz 3 chetnych na granie w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtaLa 7 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nadal gracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daavid3k 2 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Grałem, przeszedłem ze znajomymi, podobno teraz jest nowy content dodany, polecam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagaaa33 0 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Ja jeszcze nie grałam, ale mam w planach spróbować w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi