MAGnusb0b 118 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Jacek Kaczmarski to moje ulubienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Moje ostatnio też, cały 2020 upłynął mi pod znakiem Tria Kaczmarski, Gintrowski, Łapiński. Mury w Muzeum Raju, Wojna Postu z Karnawałem, Pamiątki, Bankiet czy koncert Wieczór Trzech Bardów z 1999 roku... Wczoraj na YT gwidosz jak dodał całe Dwie Sarmacje to od razu przesłuchałem i byłem pod wielkim wrażeniem, bo z programu Sarmatia znam tylko parę utworów. Szkoda tylko, że nie powstała studyjna wersja Jana Kochanowskiego, tylko koncertowe, jak np. z Filharmonii, czy z "dwadzieścia(5) lat później". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi