seb!x 9 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nick: Sebix Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: [CSC] Mahesvara マルチン Reason: Aktywny ban Length: permanent. ClientModeCSNormal::OnEvent OnEngineDisconnectReason { reason Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły Admin: [CSC] Mahesvara マルチン Reason: Aktywny ban Length: permanent. Serwer: ★EVENT★ COD 128TR ★Cs-Classic★ !ws Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:188505147&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) https://steamcommunity.com/profiles/76561199154264554 to jest konto które dostało bana o 18:21 i po niecałej godzinie wbijasz na tym swoim koncie więc ciężko tu mówić że to nie twoje konto //macie to samo IP więc ciężko mi uwierzyć nawet w takie coś że typ wbił by czitował dostał bana zmienił IP i w te kilkanaście minut tobie zmieniło IP i dostałeś bo cziterze który był pare minut temu na naszych serwerach, to albo ktoś się podpiął do twojego neta wbił na ffa i wyłapał bana coś też jest mech... //to trzeba poczekać na Karola może on coś więcej będzie mógł sprawdzić i powiedzieć Edytowane 27 Marca 2021 przez Mahesvara2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb!x 9 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Powiem tak konto mam tylko jedno na którym gram już 3 lata, nigdy nie miałem drugiego konta tamto konto nie jest moje wiec prosze o ub @Mahesvara2 nie wiem jak mam udowodnić że to nie moje konto i gram tylko na moim main koncie nigdy nie potrzebowałem grać odpalony w tą grę wiec nie wiem kogo to konto ale na pewno nie moje kurcze @Mahesvara2 chyba tak bedzie najlepiej @-_- więc co teraz będzie z moim banem ? @-_- dobra nie wiem jak to udowodnić mieszkam w domku w którym mieszkają dwie rodziny i maja syna pewnie grał odpalony i dostał bana, ale jak nic sie nie da zrobić to trudno ja nie wiem jak udowodnić że to nie ja Edytowane 28 Marca 2021 przez seb!x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 17 godzin temu, seb!x napisał: i gram tylko na moim main koncie nigdy nie potrzebowałem grać odpalony w tą grę wiec nie wiem kogo to konto ale na pewno nie moje kurcze No to widocznie jest to konto Twojego brata, mamy, taty, kolegi, koleżanki, kogokolwiek kto miał dostęp do internetu, z którego korzystasz Różnica między banami to niecała godzina, więc nie ma tutaj mowy o odziedziczeniu adresu po czasie @seb!x tutaj nie za bardzo jest co zrobić, bo to na 99,9% Twój ban, precyzując, kogoś kto korzysta z tego samego łącza, więc to raczej Ty powinieneś nas uświadomić jak to wyglądało. W takich przypadkach UB nie ma, ale jest możliwość otrzymania go od opiekuna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Użytkownik został zbanowany za niezgłoszone multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi