MarkSin 0 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nick: MarkSin Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Zygus Reason: Multi konto Length: permanent. Serwer: Free for All 145.239.18.203:27015 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:220477488%20&advType=steamid Dostałem bana 3 minuty wcześniej na swoim Smurf koncie, na którym grałem niby z WH. Na obydwu kontach mam prime. Admin pewnie ma silvera , więc nie wie co to dobra gra, ale okey... Na głównym koncie, w którym podałem prośbę grałem około 5 miesięcy na tym serwerze, a że byłem zalogowany na tamtym, to wbiłem na Smurfie. Prośbę o UB wnoszę na konto podane w prośbie. Pozdrawiam! MarkSin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 413 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Chłopie grasz na dwóch kontach i liczysz na UB XDDD ! ///@MarkSinNiesłusznych banów, to ja nie rozdaje więc wybacz Demka nie rozpisze jako, iż grasz na dwóch kontach i domagasz się o UB na tym właściwym Powinieneś od razu napisać prośbę o UB, gdy ciebie zbanowałem, a nie wbiłeś na drugim koncie. Ja swoje zrobiłem o reszcie zadecyduje @-_- Ale dla mnie wbiłeś na aktywnym banie także wybacz, ale za to jest PERM. Edytowane 27 Marca 2021 przez Noise. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkSin 0 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) 25 minut temu, Noise. napisał: Chłopie grasz na dwóch kontach i liczysz na UB XDDD ! Nie gram na dwóch tylko na jednym (od 5 mies), na drugim wbiłem bo nie chciałem się przelogowywać I swoją drogą dostałem niesłusznego bana za WH 25 minut temu, Noise. napisał: Chłopie grasz na dwóch kontach i liczysz na UB XDDD ! ///@MarkSinNiesłusznych banów, to ja nie rozdaje więc wybacz Demka nie rozpisze jako, iż grasz na dwóch kontach i domagasz się o UB na tym właściwym Powinieneś od razu napisać prośbę o UB, gdy ciebie zbanowałem, a nie wbiłeś na drugim koncie. Ja swoje zrobiłem o reszcie zadecyduje @-_- Ale dla mnie wbiłeś na aktywnym banie także wybacz, ale za to jest PERM. W sumie, masz racje. Wbiłem na aktywnym, ale niesłusznym banie. Sprawę zostawiam wam, jak ją rozpatrzycie. Szkoda, bo w sumie jesteście jednym z nielicznych serwerów, na którym spędziłem tak dużo godzin i zaje**ście mi się grało. 😕 Edytowane 27 Marca 2021 przez MarkSin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 18 minut temu, MarkSin napisał: Wbiłem na aktywnym, ale niesłusznym banie. Jeżeli otrzymałeś bana, a następnie wbiłeś na aktywnym, to nie ma mowy o UB. Po pierwszym banie powinieneś napisać prośbę o UB, a nie wbijać na kolejnym. Regulamin jasno precyzuje takie sytuacje i ban to ban, a nie że ktoś sobie kupi/założy nowe konto i może grać jak gdyby niby nic 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi