MarkSin 0 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nick: MarkSin Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Zygus Reason: Multi konto Length: permanent. Serwer: Free for All 145.239.18.203:27015 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:220477488%20&advType=steamid Dostałem bana 3 minuty wcześniej na swoim Smurf koncie, na którym grałem niby z WH. Na obydwu kontach mam prime. Admin pewnie ma silvera , więc nie wie co to dobra gra, ale okey... Na głównym koncie, w którym podałem prośbę grałem około 5 miesięcy na tym serwerze, a że byłem zalogowany na tamtym, to wbiłem na Smurfie. Prośbę o UB wnoszę na konto podane w prośbie. Pozdrawiam! MarkSin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Chłopie grasz na dwóch kontach i liczysz na UB XDDD ! ///@MarkSinNiesłusznych banów, to ja nie rozdaje więc wybacz Demka nie rozpisze jako, iż grasz na dwóch kontach i domagasz się o UB na tym właściwym Powinieneś od razu napisać prośbę o UB, gdy ciebie zbanowałem, a nie wbiłeś na drugim koncie. Ja swoje zrobiłem o reszcie zadecyduje @-_- Ale dla mnie wbiłeś na aktywnym banie także wybacz, ale za to jest PERM. Edytowane 27 Marca 2021 przez Noise. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkSin 0 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) 25 minut temu, Noise. napisał: Chłopie grasz na dwóch kontach i liczysz na UB XDDD ! Nie gram na dwóch tylko na jednym (od 5 mies), na drugim wbiłem bo nie chciałem się przelogowywać I swoją drogą dostałem niesłusznego bana za WH 25 minut temu, Noise. napisał: Chłopie grasz na dwóch kontach i liczysz na UB XDDD ! ///@MarkSinNiesłusznych banów, to ja nie rozdaje więc wybacz Demka nie rozpisze jako, iż grasz na dwóch kontach i domagasz się o UB na tym właściwym Powinieneś od razu napisać prośbę o UB, gdy ciebie zbanowałem, a nie wbiłeś na drugim koncie. Ja swoje zrobiłem o reszcie zadecyduje @-_- Ale dla mnie wbiłeś na aktywnym banie także wybacz, ale za to jest PERM. W sumie, masz racje. Wbiłem na aktywnym, ale niesłusznym banie. Sprawę zostawiam wam, jak ją rozpatrzycie. Szkoda, bo w sumie jesteście jednym z nielicznych serwerów, na którym spędziłem tak dużo godzin i zaje**ście mi się grało. 😕 Edytowane 27 Marca 2021 przez MarkSin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 18 minut temu, MarkSin napisał: Wbiłem na aktywnym, ale niesłusznym banie. Jeżeli otrzymałeś bana, a następnie wbiłeś na aktywnym, to nie ma mowy o UB. Po pierwszym banie powinieneś napisać prośbę o UB, a nie wbijać na kolejnym. Regulamin jasno precyzuje takie sytuacje i ban to ban, a nie że ktoś sobie kupi/założy nowe konto i może grać jak gdyby niby nic 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi