Alucard 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: AlucardWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: ★RESET★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl�...Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist# Dostałem bana na waszym serwerze za "multi hacking" chociaż to jedna wielka pomyłka na 2 innych serwerach też dostałem bana i wyjaśniałem u nich sprawe pokazałem wideo jak sobie nagrywałem na jakiś montag co robie jak coś wyjdzie i przeskanowali mi kompa czy nie usuwałem jakiś "OneTap cracków" czy innych gówien jestem czysty nigdy nie używałem żadnego gówna ja wiem że moje konto śmierdzi ale ja gram w tą grę od dziecka bo gdy miałem 7 lat to wójek mi pobrał 1.6 i do 10 roku życia grałem na serwerach i tak dalej później gdy kupiłem cs go był to 2016 grałem jakiś rok i w zeszłe wakacje wróciłem do tej gry więc tak jakby podliczyć ile ja czasu w tej grze spędziłem to by sporo wyszło jestem pewien że +3 tysiące godzin jest na pewno więc coś o tej grze wiem i umiem grać po za tym codzienna rozgrzeka jest robiona {30 minut boty hs only , później jakieś serwery takie only mirage lub ONLY HS deagle ide gdzie na samym HS Only deagle mam 3 topke i 7 tysięcy zabójstw to już coś robi że lepiej się strzela } dobra bo się rospisałem zostałem błędnie zbanowany nie wychodzę dalej z cs go żeby nie było mogę podać dc żeby admin mnie jakiś sprawdził czy pliki więc czekam do 19 na odzew a jak nie to ide na deagle grać dalej pozdro z farteem Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Alucard zbyt mało miejsca i mi ucieło tekst bo wstawiłem jeszcze jedno zdjęcie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @Zygus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 413 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Jutro po południu rozpiszę, bo dziś mi się już nie chcę 🍀 link do demka http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1618243311-1618245368.zip 0:18 celuje koło głowy i gracz dostaje głowę (polecam na slow) 1:50 - celuje jeszcze dalej od głowy i trafia w banie 1:58 celuje w głowe wroga przez ciało osoby z teamu gdzie w ogóle nic nie widać 4:15 Ma info z discorda pewnie no chyba, że słuch wyśmienity i wie o tym, że typ wychodzi z undera link do wcześniejszego demka: http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1618240834-1618243309.zip 19:23 - wcelowuje się w mida i daje banie mimo, że w nią nie trafił 22:58 - ładnie wyczekał typa i zajebał mu banie mimio, że celował obok niej 23:05 - dalej jest wcelowany w tego mida gdzie jest dwóch wrogów i wie, że oni się tam znajdują 26:50 - dostaje flesha i zaczął skanować rampę, później w pałace przez smoke, gdzie rzeczywiście tam był koleś 27:17 - zabija kolesia w głowę, mimo, że celował obok 29:18 - idealnie wcelowany w ścianę na wysokości głowy , mimo, że ponownie trafił tej głowy to mu zaliczyło to... 32:30-33min - cały czas wkampiony w rampę (ładne info na tym ts3 czy discord sobie dajecie) po 33 min mi się już demko zaczęło pierd... Podsumowując:O wh to go nie podejrzewam ale koleś ma bardzo dobre info albo szczęscie Ale te strzały obok głowy są bardzo ciekawe. Pozdrawiam, Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Zygus 5 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Rozpiska podana Daje graczowi czas na zapoznanie się z nią i najwyżej odwołanie do danych akcji, a następnie sprawdzę demko @Alucard miałeś przygotować rozpiskę tutaj, a nie na ts, ponieważ chcemy by wszystko było zawarte w temacie. Na ten moment odniosłeś się do jednej czasówki, a poza tym chwalisz się umiejętności, jednocześnie kłamiąc, bo konto na którym grasz jest aktywne od lipca ubiegłego roku. Chwalisz się też na innych forach, że grałeś już kiedyś na cheat, a powiązania Twoich kont z innymi dla adresów, wskazują na sporą ilość vac banów, zwłaszcza wśród znajomych, z którymi grałeś dość często chociażby faceit Także może zamiast wychwalać swoje umeijętności, które łatwo odbić właśnie tymi innymi kontami i świeżym Steam, odwołasz się do czasówek podanych przez Zygusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Tak po za tym chcę powiedzieć że to z 4:15 idzie się samemu domyśleć skoro tak naprawdę co rundę każdy z tt chodzi tak samo jak i z ct paru idzie okno under i mid a reszta a i b , jeśli chłopy zasmołkowały sobie shorta to gdzie miałem patrzeć skoro nie mam widzenia więc patrze najbardziej prawdopodobne miejsce gdzie chłop może wyjść a po za tym na tym demkach dziwnie to wygląda bo np jak się robi flicka to jest taki przeskok albo go wcale nie ma tak samo jak u mnie na wideo taki fragi z turniejka więc dawaj tego ts jak wrócisz po za tym czy na normalny rozum gdybym "COŚ MIAŁ" przyszedł bym tu i dalej z wami pisał po za tym chce wstawić coś #EDIT by @-_- @Alucard nie interesują nas inne serwery oraz Twój staż na innych kontach. Liczy się to co jest u nas i na koncie, z którego korzystasz. Proszę więc, nie łam regulamin i nie wstawiaj SS reklamujących inne sieci serwerów ---- To jak można wejść na tego ts'a ? pogadać i to wyjaśnić bo ja naprawdę nic nie mam a dalej czekam aż "MOŻE" mnie odbanujeci gdy to się wszystko wyjaśni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi