Suiryu 526 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Tak, to jest kolejna edycja mafii na serwerze. Event odbędzie się 11.05 o godzinie 18:00. Zasady gry jak i opis nagród znajdziecie *Tutaj* Standardowo, event prowadzony przez naszego kochanego admina @Erwin Rommel4Ever Chcecie wziąć udział? Musicie się wpisać pod tematem według następującego wzoru. Nick na serwerze: Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: Masz mnie w znajomych?: Nagrody: Zwycięstwo jako Mafia: 10k respektu + Flaga gangu dla żywego członka mafii. Zwycięstwo jako Miasto: 10k respektu. Zwycięstwo jako Agent, Ksiądz, Kat: 12k respektu. Zwycięstwo jako Łotrzyk: 12k respektu + Flaga gangu jeżeli łotrzyk trafi w mafie. Uprzejmie przypominam i informuje że: Jeżeli ktoś będzie przeszkadzał lub nie będzie znał zasad zabawy to zostanie nagrodzony odpowiednią karą. Na początku serwer będzie bez hasła z tego względu, że ostatnim razem gdy była organizowana mafia to nie każdy raczył się pojawić. (nie chodzi o walentynkowy event) Dodaj mnie do znajomych, na wypadek hasła! Aktualnie jest 21 slotów, jeżeli jakimś cudem zjawią się wszystkie zapisane osoby, to będziemy zmuszeni założyć hasło, więc na wszelki wypadek, ponownie proszę was o dodanie mnie do znajomych na steam. 20/21 Edytowane 11 Maja 2021 przez Suiryu Aktualizacja slotów / Miejsce się zwolniło. 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenor 68 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: KenorCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: T A KMasz mnie w znajomych?: Niestety Tak ❤️ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroo 15 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: DestroCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?:TakMasz mnie w znajomych?:Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzn 28 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: KenZCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TakMasz mnie w znajomych?: Tak Edytowane 7 Maja 2021 przez KenZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaha11 29 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: XerivesCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TakMasz mnie w znajomych?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: zyzoCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: taMasz mnie w znajomych?: nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freak1908 1 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: Freak Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TAK Masz mnie w znajomych?: Niestety nie 😕 Edytowane 7 Maja 2021 przez Suiryu Poprawił błąd we wzorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr3datorek 14 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: PREDATOREK Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA ?: Tak Masz mnie w znajomych?: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaKoks 38 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: PiciaCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TakMasz mnie w znajomych?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: Bayashi [CSC]Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TakMasz mnie w znajomych? Tak mimo że cały czas wydaje mi się że jesteś offline Edytowane 11 Maja 2021 przez Suiryu Zwolnione miejsce. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick na serwerze: Quembek [CSC]Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: takMasz mnie w znajomych?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogg1 38 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick na serwerze: JaroCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: takMasz mnie w znajomych?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick na serwerze: kRRCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: Yes SirMasz mnie w znajomych?: Sir Yes Sir 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seig427 2 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: seig427[CSC]Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: takMasz mnie w znajomych?:tak Edytowane 10 Maja 2021 przez seig427 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generał Żygulson 5 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick na serwerze: Mati Kumpel [CSC} Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA? Tak jest Masz mnie w znajomych? Proste że tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidO 18 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick na serwerze : DawideK [CSC] Czy zapoznales sie z zasadami MAFIA , Tak Masz mnie w znajomych , Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick na serwerze: Bสd👿多oy [CSC] Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TaMasz mnie w znajomych?: Nie ale mogę dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubisek 3 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick na serwerze: ♱ ᴋß𝖘 ♱ [CSC]Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: TakMasz mnie w znajomych?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Czarny 14 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Nick na serwerze: Zawisza CzarnyCzy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?:TakMasz mnie w znajomych?:Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animovy 91 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Nick na serwerze: animovy [CSC]Czy zapoznałeś się z zasadami MAFIA?: takMasz mnie w znajomych?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dziękuje wszystkim za udział w evencie. Mam nadzieję, że pomimo małych problemów technicznych event był udany i każdy się świetnie bawił. Nagrody zostały rozdane na serwerze, po flagę proszę się zgłosić tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi