Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Jaskółek - druga szansa?

Bayashi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: "Zireael" Jaskółka - na serwerze. Na forum Bayashi.
2. Imię: Jakub
3. Wiek: 20
4. Znajomość komend strażnika(1-10):
5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak
6. Link do swojego GameMe**:  https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1119235
7. Parę słów o sobie **: Witam jestem Jakub. Obecnie mam już skończonę 20 lat i pogrywam w wolnych chwilach z wami na JB. Interesują się motoryzacja Naprawiam i składam rózne samochody osobowe motocykle i inne tego typu przedmioty. Zajmuję sie też elektryką samochodową wiec jesli macie jakis problem to na PW :P doradzę. W wolnych chwilach jeżdze na rowerze oraz gram w piłke nożną. Skończyłem szkołe Technikum mechaniczne i akutalnie mam czas wolny do pazdziernika (no chyba że bede gdzieś pracował  na wakacje)
8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**:  Często grywam na serwerze a szczegolnie na JB. Akurat trafiam w takie godziny kiedy nie ma żadnej administracji a ktoś by sie przydał. Wiadomo nie każdy może być akurat wtedy. Chciałbym pomagać graczom oraz rozjaśnić ich wątpliwości jeśli maja jakiś problem lub też zostaną zabici (według ich) bez powodu. Chciałbym również utrzymać ład i porządek na serwerze. wiem że jest to trudne ale wszystko jest możliwe. Wszak nowi gracze też graja a im zależy na pozytywnym odebraniu serwera.
9. Steam_ID: STEAM_0:1:6679975
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia. Zazwyczaj ok 3-4h na dobę
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w godzinach porannych 9-12 no i pod wieczór 18-21. W weekendy troche mniej ale zazwyczaj pod wieczór
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ok 2,5k w cs go w czym 500h na serwerze
13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem guarda na okresie próbnym. Po za tym nigdy nie miałem
** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

Chcę dodać iż już 1 raz straciłem guarda przez moja głupote totalną i do tej pory wstydze sie tego co napisałem w skargach itp. Nie pokazałem się od pozytywnej strony jako strażnik ale jeśli darujecie mi 2 szanse napewno was już nie zawiodę. Wiadomo człowiek uczy sie na błędach a konsekfencje ponosi z czasem ważne aby przemyślał swoj bład i go naprawił. Co prawda minął lekko ponad miesiać od tamtej nieprzyjemniej sytuacji ale mam nadzieję ze już z każdym sie pogodziłem i nikt do mnie żalu nie ma. Stałem sie osobą pomocną dla graczy, staram sie nie robić niepotrzebnych konfliktów. Dziękuje jakbyście potraktowali te podanie poważnie.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie Podania. Pozdrawiam :)

Wymagania:
  1. Ukończone 15 lat (istnieją wyjątki)  
  2. Przynajmniej 5 dni spędzone na serwerze 
  3. Zachowanie kultury na serwerze 
  4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum 
  5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 
  6. Posiadanie sprawnego mikrofomikrofon
  7. @Bellow dobrze wiedzieć że dopiero teraz piszesz takie rzeczy że cię prowokowałem bo zamiast mnie ostrzec albo upomniec jako administrator nic sobie z tego nie robiłeś dopiero teraz przy podanie piszesz że cię prowokowałem. ;)
  8. @Bellow Rownież nie chce nic mowic ale od kiedy stałeś sie adminem mniej przychylnym okiem patrzysz na graczy. Stałeś sie szywnym w swoich postanowieniach a sam kiedy byłeś graczem prowokowałeś innych adminow ale to mniejsza przecież nie beda już rozciagał tematu. Twoja sprawa i ty tak sadzisz takie jest twoje zdanie i nic mi to tego :) Pozdrawiam
  9. @Piesełek wyciagasz stare ss ktore obrazalem kazdego praktycznie kiedy dostalem degrada. zauważ ze to byl gdzies koniec marca poczatek kwietnia jak jeszcze byl ten tydzień jajek zbierania. Szkoda ze nie masz akutalnych jakiś SS ;c

@Jeremaya Gattwold Temat do usunięcia. Nie chce mi sie dyskutować z innymi bo wieczniej maja jakis problem. Usuń to i miejmy to z głowy

Edytowane przez Bayashi
  • Like 7
  • Haha 7
  • Zmieszany 1

+ aktywność 
+- ma jakieś doświadczenie lecz nie wielke
+mutacja 
+wiek
+ poprawił swoje zachowanie po degradzie i skargach

Myśle ze zrozumial swoją głupote oraz zachowanie , mozna dać mu szanse na okres próbny 
na TAK

Edytowane przez Qubek
  • Haha 2

Nie no kolejny śmieszek co pisze podanie. Dostałeś degrada za tak śmieszną akcje, po czym zacząłeś odwalać na forum i na serwerze, a nie było to wcale tak dawno. Nie ma sensu dawać Ci guarda, żebyś znowu po tygodniu coś od*ebał i dostał degrada. Jak narazie jestem na nie bo po tak krótkim czasie wątpie, że czegoś się nauczyłeś.

• Like 5
  • Zmieszany 1
  • Uwielbiam 1

Zacznę od tego, że jeszcze tydzień temu prowokowałeś mnie w dosyć mało skuteczny sposób. To że na to nie reagowałem, to nie znaczy że tego nie widziałem. Na forum wytykasz innym błędy, które sam popełniasz a na samym serwerze nie jesteś osobą, od której powinno się brać przykład. Masz braki w regulaminie a twoje prowadzenie po stronie CT jest zawsze takie same. Wątpię w to, że gdy dostaniesz 2 szanse, gracze będą cię brali na poważnie patrząc na to co jeszcze nie dawno odwalałeś. 

jestem na NIE

Cytat
  1. @Bellow dobrze wiedzieć że dopiero teraz piszesz takie rzeczy że cię prowokowałem bo zamiast mnie ostrzec albo upomniec jako administrator nic sobie z tego nie robiłeś dopiero teraz przy podanie piszesz że cię prowokowałem. ;)

Rozumiem, że to moja wina że nie reagowałem na twoje głupie zaczepki? Grasz już długo na serwerze i powinienem ci za to wlepić bana a nie cię upominać.

Po za tym z układaniem zdań nadal masz problem bo jak próbuje przeczytać co napisałeś to głupieje. Edytuj odpowiedź i napisz ją sensownie

Edytowane przez Bellow
  • Like 3
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

+ satysfakcjonująca aktywność, często widzę go na serwerze 

+ widziałem go w wielu sytuacjach, gdzie pomagał nowym graczom jak i tym starszym.

+ mutacja

- rzadkie błędy w ct, oraz prowadzenie "monotonne", zdarza mu się że zrobi jakieś fajne urozmaicenie w rundzie po stronie ct, ale naprawdę rzadko.

+- wiek, masz 20 lat, jesteś dojrzały i na pewno na początku u ludzie postrzeganie w twoją osobę byłyby inne, po tych skargach oraz głupot które narobiłeś.

Jestem na Tak, ale na okres próbny, jeśli chłopak przemyślał swoje zachowanie i widać że mu zależy patrząc po długości i informacji które przekazał w tym podaniu, trzeba być człowiekiem każdy popełnia błędy, wierzę że poprawił się i wprowadzi porządek kiedy będzie tego potrzeba. 

• Haha 5
  • Uwielbiam 1

Przy składaniu podania musisz mieć na uwadze to, że są osoby, które będą miały do ciebie jakiś problem.

Uprzejmie jeszcze chcę przypomnieć, że te problemy nie biorą się bez powodu, nawet jeśli są one wyssane z palca. (my bierzemy pod to poprawkę).

Oczywiście, podanie odrzucam.

Edytowane przez Suiryu
  • Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności