Suiryu 526 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Jeżeli ktoś skojarzył sobie tytuł z dzieciństwem, to już chyba wie na czym mniej więcej będzie polegał event... 29.05.2021 o godzinie 18:00 odbędzie się starcie o okrągłe 30k respektu! Tym razem event zostanie poprowadzony przeze mnie. Zasady gry: Terroryści zostaną podzieleni na dwie drużyny, które będą ze sobą konkurować w różnych wyzwaniach. Przegrana drużyna będzie musiała wybrać jedną osobę, która ma opuścić "program". Osoby wywalone mogą brać udział jako "stażyści" w tym wypadku FD, które będą usługiwać dla "prowadzącego programu". Jeżeli ktoś będzie utrudniał prowadzenie eventu, może zostać wywalony wcześniej. Taka osoba nie otrzyma możliwości gry jako "stażysta" Jeżeli stażyści będą przeszkadzać to zostaną zabici, ewentualnie zamrożeni do momentu swojej przydatności. Osoby bez mikrofonu w niektórych wyzwaniach mogą być zdani na swoją drużynę. Wygrana drużyna zazwyczaj otrzyma nagrodę. Jest 20 miejsc, tak jak poprzednio serwer bez hasła bo nie wszyscy przyszli. Zapraszam do zapisywania się za pomocą poniższego wzoru: Nick na serwerze: Masz mnie w znajomych?(Tak/Nie): Mikrofon(Tak/Nie): Zastrzegam sobie prawo do zmiany mapy, gdy zabraknie pomysłu na "wyzwania" a skończą się zabawy na mapie Edytowane 22 Maja 2021 przez Suiryu 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick na serwerze: BadBoyMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie): NieMikrofon(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slodka Cpunka 4 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick na serwerze: `Slodka CpunkaMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie): TakMikrofon(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzn 28 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick na serwerze:Knz[CSC]Masz mnie w znajomych?(Tak/Nie):takMikrofon(Tak/Nie):Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Czarny 14 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick na serwerze: Zawisza Czarny Masz mnie w znajomych?(Tak/Nie): TakMikrofon(Tak/Nie):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick na serwerze: quembek [CSC]Masz mnie w znajomych?(Tak/Nie): takMikrofon(Tak/Nie): tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanKos 19 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick na serwerze:DankosMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie): TakMikrofon(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: zyzoMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie): takMikrofon(Tak/Nie): nie Edytowane 28 Maja 2021 przez zyzo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic HeHe 1 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nick na serwerze: sonic Masz mnie w znajomych?(Tak/Nie): nie Mikrofon(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Nick na serwerze: kRRMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie): TMikrofon(Tak/Nie): T Edytowane 23 Maja 2021 przez kRR 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nick na serwerze:DżorczMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie):nieMikrofon(Tak/Nie):tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vep 0 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nick na serwerze: Miniuwa Masz mnie w znajomych?(Tak/Nie): Nie Mikrofon(Tak/Nie): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kursor2k 32 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Nick na serwerze: Kursor4kMasz mnie w znajomych?(Tak/Nie): NieMikrofon(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Przypominam dla osób zainteresowanych eventem o wysłanie zaproszenia do znajomych. Pamiętajcie, że większość wyzwań będzie eliminacyjnych, a wy będziecie musieli oddać swoje głosy "anonimowo". Oprócz tego muszę ustawić was "drużynowo" więc proszę o jakąś współpracę. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakuzo 4 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nick na serwerze: siusiu paciorek i do spania Masz mnie w znajomych?: Nie Mikrofon: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału. Przykro mi, że pojawiła się tylko mała część osób zapisanych osób, ale jakoś sobie poradziliśmy. Nagrody rozdałem na serwerze. Mam nadzieję, że się dobrze bawiliście. Edytowane 29 Maja 2021 przez Suiryu 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi