.SKR. 88 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nick:Hades Data zdarzenia : 2021-05-23 19:22 2021-05-23 20:11 Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: Nie mam pojęcia kto to był ale na pewno to był ktoś z opiekunów albo Suiryu albo Zyxeel Opis Sytuacji : Wbiłem na serwer i zaczęło się dziać dużo nieprzyjemny akcji zacząłem obrażać co niektórych graczy i w wielu przypadkach zostałem do tego sprowokowany duża ilość osób uczestniczyła w moim złym zachowaniu czyli wyzywali innych a tylko ja zostałem zbanowany chciałbym dodać ze to jest mój pierwszy ban za cokolwiek i został on wymierzony na miesiac co według mnie jest za długą karą po dostaniu ostrzeżenia wiele innych osób dostawało o wiele mniejsze bany za takie wykroczenia Dowód : http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_minecraft_prison_b3-1621793472-1621796057.zip 5 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Nie zostałeś zbanowany tylko i wyłącznie ty bo zostały pociągnięte do odpowiedzialności osoby typu exeter, animowy. Wchodzisz na serwer pod wpływem alkoholu (z tego co mówiłeś) wyzywasz graczy, twierdzisz że gracze nie wiedzą z kim rozmawiają. Bana dostałeś ode mnie na tydzień lecz po rozmowie z właścicielem uznaliśmy że powinieneś dostać bana na miesiąc. Edytowane 23 Maja 2021 przez ZyXeel 3 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 8 minut temu, ZyXeel napisał: Bana dostałeś ode mnie na tydzień lecz po rozmowie z właścicielem uznaliśmy że powinieneś dostać bana na miesiąc. Potwierdzam. To ja kazałem przedłużyć bana, bo nie będę tolerował takich zachowań. Jeżeli chcecie robić syf, róbcie go u siebie, a nie u mnie. Zostałeś zresztą o tym poinformowany i jak widać, nie dotarło 5 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi