xfressh 87 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 1. Nick: xfressh [CSC]2. Imię: Bartosz 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10877577. Parę słów o sobie **: Siema pochodzę z mniejszej miejscowości pod Gdynią, w wolnym czasie lubię wyjść z moimi kumplami na osiedle albo na jakąś szame. W ostatnim czasie odebrałem prawo jazdy dzięki któremu mogę dojeżdżać na siłownie żeby spalić maczka. No i oczywiście lubię sobie popykać na komputerze. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać strażnikiem, aby pilnować serwera i utrzymać na nim porządek.9. Steam_ID: STEAM_1:0:119578539 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4h dziennie. 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): zależy od dnia. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5000h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): tak 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 6 1 3 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Witejte, dzisiaj też krótko. + aktywność + reputacja na serwerze + nieskazitelna przeszłość na serwerze + doświadczenie Jestem na tak. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzn 28 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) Siema jestem na tak +aktywnosc +mutacja +jest mily na serwerze i pomocny za moich czasów gdy jeszcze nie mialem perma fresh bym bardzo mily i pomocny. Edytowane 2 Lipca 2021 przez KenZ 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Myślę, że skisły jest idealnym kandydatem na to stanowisko. Spełnia wszystkie wymagania, ma doświadczenie oraz ma dobry kontakt z graczami. Na wcześniejszej kadencji nie sprawiał problemów. Jestem za okresem próbnym. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Widzę że większość jest na tak więc zapraszam na drugi etap. 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi