howlie 206 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 1. Nick: howly2. Imię: Janek3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Mam6. Link do swojego GameMe**: hejka7. Parę słów o sobie **: Siema, jestem Janek, mam 16 lat. Interesuje się chemią oraz biologią. Bardzo lubię poznawać nowe osoby jak i rozbawiać towarzystwo.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym dopełnić waszą grupkę administracji, pomagać innym, ogarniać ludzi, a przede wszystkim CT9. Steam_ID: STEAM_0:1:58554150910. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4h11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy od wolnego czasu12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 6k godzin +/-13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 15 6 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfressh 87 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Wydaje mi się że Janek jest odpowiednią osobą na to stanowisko. Prowadzenie po stronie CT idzie mu wyśmienicie posiadał już admina, a co za tym idzie zna dobrze regulamin. Nie słyszałem żeby ktoś na serwerze mówił na jego temat źle więc świadczy to o tym że reputacje na serwerze ma bardzo dobrą. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Nudzi mi się, to się dłużej wypowiem nt. Janka. + Reputacja na serwerze, jegomość jak wchodzi na serwer to po tt sieje postrach, zaś w ct prowadzi w miarę kreatywnie. + Doświadczenie, jegomościa pamiętam jeszcze sprzed rozpoczęcia gry na JailBreak. Wiedząc jak jegomość sprawował się jako administrator serwera FFA Only mrg ([`]) mogę stwierdzić, że ma doświadczenie związane z komendami. + Mutacja, jegomość (mimo pewnych wątpliwości z mojej strony) ma mutacje, co również jest pozytywną cechą. Jestem na tak. Nikogo nie pozdrawiam, bo już się ludzie prują. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Po raz kolejny przypominam, że czas jaki jesteś w stanie spędzić przy serwerze powinien byc jak najbardzije dokładny. To że raz na miesiąc jesteś w stanei wbić na 4h, nei znaczy, że musisz od razu wrzucać rozstrzał 1-4h. Podajesz czas jaki średnio jesteś w stanie spędzać na serwerze. Odkąd napisałeś podanie, jest to niecałe 1:30h, więc ledwo spełniasz to założone minimum. Chciałbym też zaznaczyć, że rzucanie urwami, to też nie jest dobry sposób na zdobycie takiej posady i warto by było u siebie to załatać. Także reasumując Na nie i chciałbym byś następnym razem skupił uwagę na aktywności skoro składasz podanie od razu gdy jest to możliwe, dodatkowo robiąc to od razu po banie (wcześniejsze podanie). 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi