howlie 208 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 1. Nick: howly2. Imię: Janek3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Mam6. Link do swojego GameMe**: hejka7. Parę słów o sobie **: Siema, jestem Janek, mam 16 lat. Interesuje się chemią oraz biologią. Bardzo lubię poznawać nowe osoby jak i rozbawiać towarzystwo.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym dopełnić waszą grupkę administracji, pomagać innym, ogarniać ludzi, a przede wszystkim CT9. Steam_ID: STEAM_0:1:58554150910. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4h11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy od wolnego czasu12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 6k godzin +/-13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 15 6 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfressh 87 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Wydaje mi się że Janek jest odpowiednią osobą na to stanowisko. Prowadzenie po stronie CT idzie mu wyśmienicie posiadał już admina, a co za tym idzie zna dobrze regulamin. Nie słyszałem żeby ktoś na serwerze mówił na jego temat źle więc świadczy to o tym że reputacje na serwerze ma bardzo dobrą. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Nudzi mi się, to się dłużej wypowiem nt. Janka. + Reputacja na serwerze, jegomość jak wchodzi na serwer to po tt sieje postrach, zaś w ct prowadzi w miarę kreatywnie. + Doświadczenie, jegomościa pamiętam jeszcze sprzed rozpoczęcia gry na JailBreak. Wiedząc jak jegomość sprawował się jako administrator serwera FFA Only mrg ([`]) mogę stwierdzić, że ma doświadczenie związane z komendami. + Mutacja, jegomość (mimo pewnych wątpliwości z mojej strony) ma mutacje, co również jest pozytywną cechą. Jestem na tak. Nikogo nie pozdrawiam, bo już się ludzie prują. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Po raz kolejny przypominam, że czas jaki jesteś w stanie spędzić przy serwerze powinien byc jak najbardzije dokładny. To że raz na miesiąc jesteś w stanei wbić na 4h, nei znaczy, że musisz od razu wrzucać rozstrzał 1-4h. Podajesz czas jaki średnio jesteś w stanie spędzać na serwerze. Odkąd napisałeś podanie, jest to niecałe 1:30h, więc ledwo spełniasz to założone minimum. Chciałbym też zaznaczyć, że rzucanie urwami, to też nie jest dobry sposób na zdobycie takiej posady i warto by było u siebie to załatać. Także reasumując Na nie i chciałbym byś następnym razem skupił uwagę na aktywności skoro składasz podanie od razu gdy jest to możliwe, dodatkowo robiąc to od razu po banie (wcześniejsze podanie). 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi