Kenor 68 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Kenor Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Multikonto Ban created: 05-07-2021 16:03 Ban end: permanent. Serwer: Jailbreak Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Kenor Chciałbym dostać unbana ponieważ jb jest bardzo ciekawym trybem, a ten serwer jest w mojej opinii najlepszym w swojej kategorii, gra tam również wiele moich kolegów, z którymi chciałbym dzielić wspólne chwile, ale mając perma nie jestem w stanie tego zrobić. Obiecuje poprawę, nie powtórzę już zachowań, które mogłyby się przyczynić do mojego ponownego bana oraz w jak największym stopniu postaram się przyczynić do rozwoju serwera. Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Kenor 14 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 @czaris Ukryłem Twój post ponieważ nie możesz się tutaj wypowiadać... Jedyną osobą która ma prawo jest to @-_- i to on sam z siebie decyduje czy osoba która napisała temat z prośbą o ub (druga opcja) dostaje ub czy też nie. Następnym razem nie ukryję tylko posta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Uzgodnimy prywatnie kwotę wpłaty na daną fundację. Zapraszam na PW Gdy to dogadamy i sfinalizujemy, podam tutaj werdykt i dokładniejszą notkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Gracz dotrzymał umowy i doszło do wpłaty na cel charytatywny wybrany przeze mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi