Kenor 68 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Kenor Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Multikonto Ban created: 05-07-2021 16:03 Ban end: permanent. Serwer: Jailbreak Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Kenor Chciałbym dostać unbana ponieważ jb jest bardzo ciekawym trybem, a ten serwer jest w mojej opinii najlepszym w swojej kategorii, gra tam również wiele moich kolegów, z którymi chciałbym dzielić wspólne chwile, ale mając perma nie jestem w stanie tego zrobić. Obiecuje poprawę, nie powtórzę już zachowań, które mogłyby się przyczynić do mojego ponownego bana oraz w jak największym stopniu postaram się przyczynić do rozwoju serwera. Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Kenor 14 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 @czaris Ukryłem Twój post ponieważ nie możesz się tutaj wypowiadać... Jedyną osobą która ma prawo jest to @-_- i to on sam z siebie decyduje czy osoba która napisała temat z prośbą o ub (druga opcja) dostaje ub czy też nie. Następnym razem nie ukryję tylko posta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Uzgodnimy prywatnie kwotę wpłaty na daną fundację. Zapraszam na PW Gdy to dogadamy i sfinalizujemy, podam tutaj werdykt i dokładniejszą notkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Gracz dotrzymał umowy i doszło do wpłaty na cel charytatywny wybrany przeze mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi