kjm 0 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 hej mam problem dotyczący cs go a mianowicie po ostatniej aktualizacji z operacją riptide w momencie włączania cs go mam czarny ekran ładowanie trwa z 5 minut a potem jak już będe w menu crashuje mi ekran i dźwięk.Jakby ktoś mógł pomóc będe mega wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeN 14 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Pierwsze co spojnosc plikow gry i zeskanowac kompa na wszelki wypadek,jak nie pomoze to reinstall csgo i daj znac czy sie ogarnelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 spójność plików i skan robiłem spróbuje reinstalla jak się uda to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 może masz jakiś config albo jakieś opcje uruchamiana wpisane które może przestały działać z tym update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 gram od niedawna mam tylko 40 h poza celownikiem sterowaniem itp. nic nie zmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Oczywiście warto sprawdzić aktualność sterowników karty graficznej i opcjonalnie innych na wszelki wypadek. A jeszcze coś mi się kojarzy, że w plikach było coś co crushowało niektórym już przy wcześniejszych update'ach, ale to trzeba zasięgnąć porady internetów, albo może ktoś tutaj o tym pamięta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 karta graficzna to raczej nie jest bo nie tylko obraz ale też dzwięk crushuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 na internetach szukałem nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeN 14 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 @kjm moze masz problem z tym pierwszym ekranem ladowania i cos crushuje,sproboj wpisac "-novid" w opcjach uruchamiania csgo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 zreinstallowałem cs go i prxy włączaniu pokazało mi że instaluje directxa może to coś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeN 14 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Przy pierwszej instalacji CS pobiera sie DirectX jak nie miales wczesniej zainstalowanego DirectXa ,dziwne ,musiales nieswiadomie go usuanc,zobacz moze lepiej jeszcze raz wszystkie sterowniki czy czegos nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 skończyłem reinstallować nie pomogło generalnie problem wygląda tak że działa niby cs go ale ekran się freezuje i po 10 sekundach się zmienia dźwięk crushuje i po jakiejś minucie bycia w cs go pojawia mi się program cs go nie odpowiada i wyłącza csa jakby ktoś pomógł wyśle skina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeN 14 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 wyglada to na sterowniki,ale zobacz swoje programy w tle czy ktorys tego nie powoduje,mi sie kiedys CSGO sam minimalizowal i nie dalo sie go wrzucic na pelny ekran ,okazalo sie ze przyczyna byl program od mikrofonu,rozne sa przyczny,pomyśl czy masz cos takiego działajacego w tle ktore mogloby miec wplyw, i koniecznie sprawdz czy masz pobrane najnowsze sterowniki do podzespołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 dobra ale jak sprawdzić? jak zaktualizowałem po raz 1 też mi to się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 5 godzin temu, MeeN napisał: "-novid" wpisz sobie to w opcje uruchomiania i zobacz czy pomoże, a jak nie to skoro dźwięk się też coś buguje to odepnij słuchawki/głośniki, mikrofon jak pomoże to będzie wiadomo już przez co crashowało jak masz np. 2 monitory odepnij 1 i wtedy odpal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 z dźwiękiem buguje nie ważne czy ze słuvhawkami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 wpisz w opcje uruchamiania -nosound i sprawdź czy w cs'ie jak wyłączysz dźwięk będzie to samo jeszcze możesz zmienić np. rozdzielczość wchodząc w folder Steam>userdata>592951>local>730(tutaj jest ten sam folder)<video (te numerki będziesz miał inne) potem "setting.defaultres" "1920" "setting.defaultresheight" "1080" zmieniasz sobie na mniejsze np. 1024x720 a jak masz np gre w oknie to "setting.fullscreen" "0" dajesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 novid nie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 a generalnie w csa gram na kompie ktory spełnia wymagania ale nie ma dużego zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 a i wpisałem novida i nosounda w opcjach uruchomiania i mimo to mam na starcie film i dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 sterowniki mam najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 ten film na starcie musisz jak ci się uda kliknąć żeby się wiecej nie pokazywać to może coś da, ale skoro -novid ci tego nie wyłącza to dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjm 0 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 teraz to nawet do filmu nie dochodzę mam przez 5 min czarny ekran zbugowany dźwięk z filmu i wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 -refresh 60 chyba że masz monito np. 120, 144 hz to zmieniasz to 60 na tyle ile masz hz monitor -allow_third_party_software a jak to nie pomoże to nie wiem już czekaj aż się skończy Riptide operacja i może zacznie znowu działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi