eman1 0 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 1. Twój Nick: EmaN♛ [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Ja 3. Nick oskarżonego: EmaN♛ [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:109726432 5. Data i godzina zdarzenia: 30.05.2022, około 2:00 6. Mapa: Safehouse 7. Opis sytuacji: Sytuacja wygląda następująco z początku pojawił się ban za pomaganie w misji jedyne co mogę powiedzieć to sytuacja wyglądała tak, że na serwerze była zmiana na małą mapę bo było 5 osób, padła propozycja ,że ktoś będzie plantował my będziemy defować i tu pojawił się mój błąd i brak przeczytania regulaminu, przyznaję się do błędu jednak myślę, że ban na 7 dni za taki mały wybryk to trochę długo( i tutaj przechodzę do kolejnego bana tym razem perma 😕 ) więc postanowiłem zalogować się na drugie konto, żeby móc normalnie grać, nabijać lvl. Myślę, że jest to w miarę zrozumiałe, reset, chęć gry, wolne w pracy i po prostu ciągnie do gry. Proszę oraz liczę na pozytywne rozpatrzenie o odbanowaniu oraz skróceniu bana do jak najmniejszej liczby godzin, jeżeli to możliwe. Oczywiście przepraszam za nie stosowanie się do regulaminu serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) I chyba jesteś śmieszny, że dostaniesz UB, było się odwołać o skrócenie bana tak jak Doz3z i byś potem nie miał problemu, wbijanie na czy to 2-6 koncie nie ma znaczenia, bo ty dostałeś bana na 1 koncie i on obowiązuje cały czas, dopóki nie minie, a nie że zrobisz nowe konto i możesz sobie grać, bo gdzie tu jest wtedy kara jak by, każdy robił nowe konta, kiedy dostanie bana. Regulamin jasno mówi 2.22 Wchodzenie na aktywnym banie - Perm, a to że go nie przeczytałeś nie zwalnia cię z jego przestrzegania @ -_- Co ty czekasz na decyzję typ wbija na 2 koncie kiedy ma Aktywnego Bana raptem po 1 dniu więc tutaj nie ma co mówić o UB Edytowane 31 Maja 2022 przez Mahesvara 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Mijają prawie 24h @ Michał Ballack jaka jest finalna decyzja? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Tak jak napisał Mahes, nie ma tu o czym rozmawiać, ponieważ wchodził na aktywnym banie. Odrzucam i gracz nie dostaje UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi