Root -_- 11,253 Posted June 20 Root Share Posted June 20 [CS:GO] qMath - Zadania matematyczne Aktualna wersja: 1.0 OPIS Plugin dodaje na serwer zadania matematyczne, które generowane są losowo, według ustalonego schematu min/max. Właściciel serwera nie musi dodawać zadań sam, bo plugin robi to za niego w oparciu o podane wartości. Zadania są wyświetlane co jakiś czas i możemy ustalić także czy wygrywa pierwsza osoba czy każda, a także kto ma je widzieć/brać w nich udział. Każdy z wyników sprowadzany jest do liczby naturalnej, co ułatwia samo obliczanie graczom wyników. Dostępne są 4 typy zadań, dodawanie, odejmowanie, mnożenie i dzielenie. Przykładowe zadania Wspiera: qJailbreak - mój autorski JailBreakqCOD - mój autorski Call of DutyqShop - mój autorski sklep *Jeżeli potrzebujesz wsparcia dla innego sklepu, modyfikacji, etc, daj znać. Dodanie wsparcia dla innych pluginów z natywów jest darmowe. CONVAR // This file was auto-generated by SourceMod (v1.10.0.6528) // ConVars for plugin "qMaths.smx" // Ilość nagrody za poprawne podanie odpowiedzi // - // Default: "50" // Minimum: "0.000000" qmaths_award "50" // Plugin od nagrody // 1 - qJailBreak // 2 - qCOD // 3 - qShop // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" qmaths_award_type "1" // Komu pokazywac zadania? // 0 = all | 1 = spect | 2 = tt | 3 = ct | 4 = dead | 5 = alive // - // Default: "0" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "5.000000" qmaths_for_who "0" // Ukrywać odpowiedzi? // - // Default: "1" // Minimum: "0.000000" // Maximum: "1.000000" qmaths_hide_answer "1" // Minimalna ilosc graczy dla dzialania pluginu // - // Default: "3" // Minimum: "0.000000" qmaths_min_players "3" // Jak czesto pokazywac nowe zadanie // - // Default: "60.0" // Minimum: "10.000000" qmaths_timer_repeat "60.0" INSTALACJA Standardowa Translacja: addons/sourcemod/translations CENNIK 10 zł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts