igik367 40 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Nick: igik367 Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Console Reason: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Aimbot Detected Length: permanent. Disconnect: You have been banned by this server, check https://forum.cs-classic.pl/ for more info Serwer: Cod 201 Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:81182169&Submit Za co dostałem bana: Aimbot Czemu ten ban miałby zostać zdjęty?: Witam ponownie, mija drugi rok a ja nadal mam ochotę i tęsknotę żeby wrócić na Coda. Jak pisałem prośbę o unbana 1,5 roku temu odpowiedzano mi, aby poczekać jeszcze trochę. Przez to, że cs nie jest już moją główną grą i gram w niego okazjonalnie z cheatów już dawno nie korzystam i często zapominam o nim. Jednak co jakiś czas nachodzi mnie myśl i chęć jak pograłbym sobie na jakimś codzie w csa. Przez brak realnej konkurencji naturalnie przychodzi mi myśl o cs-classicu. I zawsze przychodzi do mnie ten niesmak, jak z siecią się pożegnałem jako były admin i jaki też niesmak zostawiłem tobie zjem cie jak i reszcie administracji. Tak jak też pisałem w poprzedniej prośbie o unbana, doskonale zrozumiem, jak nie dacie mi tego unbana, jednak mam nadzieję że dostane 2 szansę od was. Jestem również gotów wpłacić na wybraną fundację w celu rozgrzeszenia (Pamiętam kilka lat temu z kilkoma cheterami tak robiono, nie wiem czy nadal tak robicie). Pozdrawiam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Rozmawiałem z administracją serwera i nadal pozostają przy braku UB przez wzgląd na to, że jednak byłeś wcześniej adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi