igik367 41 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Nick: igik367 Wycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Console Reason: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Aimbot Detected Length: permanent. Disconnect: You have been banned by this server, check https://forum.cs-classic.pl/ for more info Serwer: Cod 201 Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:81182169&Submit Za co dostałem bana: Aimbot Czemu ten ban miałby zostać zdjęty?: Witam ponownie, mija drugi rok a ja nadal mam ochotę i tęsknotę żeby wrócić na Coda. Jak pisałem prośbę o unbana 1,5 roku temu odpowiedzano mi, aby poczekać jeszcze trochę. Przez to, że cs nie jest już moją główną grą i gram w niego okazjonalnie z cheatów już dawno nie korzystam i często zapominam o nim. Jednak co jakiś czas nachodzi mnie myśl i chęć jak pograłbym sobie na jakimś codzie w csa. Przez brak realnej konkurencji naturalnie przychodzi mi myśl o cs-classicu. I zawsze przychodzi do mnie ten niesmak, jak z siecią się pożegnałem jako były admin i jaki też niesmak zostawiłem tobie zjem cie jak i reszcie administracji. Tak jak też pisałem w poprzedniej prośbie o unbana, doskonale zrozumiem, jak nie dacie mi tego unbana, jednak mam nadzieję że dostane 2 szansę od was. Jestem również gotów wpłacić na wybraną fundację w celu rozgrzeszenia (Pamiętam kilka lat temu z kilkoma cheterami tak robiono, nie wiem czy nadal tak robicie). Pozdrawiam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Rozmawiałem z administracją serwera i nadal pozostają przy braku UB przez wzgląd na to, że jednak byłeś wcześniej adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi