alibaba 0 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Witam. mam problem w cs bo jak chodze i kliknę a i d naraz to nagle postac staje w miejscu i nie wiem czy tak jest czy mam jakis bład i jak sprawdzam spujnosc to caly czas mam 1 bład i nie wiem jak to naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Sytuacja, którą opisujesz nie jest błędem. Poruszasz się za pomocą "WASD" A - Ruch w lewo, D - Ruch w prawo. Nie możesz się rozdzielić i jesteś zmuszony do wybrania konkretnej strony kierunku w danym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 A co ty oczekiwałeś że ci szpagat walnie postać jak klikniesz A i D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exetter 1 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 bind "a" "+jump" wtedy zamiast chodzenia w lewo podskoczysz. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi