alibaba 0 Posted May 13 Share Posted May 13 Witam. mam problem w cs bo jak chodze i kliknę a i d naraz to nagle postac staje w miejscu i nie wiem czy tak jest czy mam jakis bład i jak sprawdzam spujnosc to caly czas mam 1 bład i nie wiem jak to naprawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BialyyByk 115 Posted May 13 Share Posted May 13 Sytuacja, którą opisujesz nie jest błędem. Poruszasz się za pomocą "WASD" A - Ruch w lewo, D - Ruch w prawo. Nie możesz się rozdzielić i jesteś zmuszony do wybrania konkretnej strony kierunku w danym momencie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahesvara 891 Posted May 13 Share Posted May 13 A co ty oczekiwałeś że ci szpagat walnie postać jak klikniesz A i D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exetter 1 Posted May 13 Share Posted May 13 bind "a" "+jump" wtedy zamiast chodzenia w lewo podskoczysz. Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts