krzysioo121 0 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Nick: 西約諾 Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód Bana: cheat Ban nałożono dnia: 25-07-2023 18:18 Koniec Bana: permanent. Disconnect: Zostałeś zbanowany na serwerze! Odwołania składamy na https://forum.cs-classic.pl/ Powód Bana: cheat Ban nałożono dnia: 25-07-2023 18:18 Koniec Bana: permanent. Serwer: ★EN/PL★ FFA 128TR | MIRAGE ★Cs-Classic.pl�... Link do bana: nie wiem nie moge tego znalesc nigdzie wyjasnienie: nie wiem za co mam bana bo dopiero co wbilem na serwer i odrazu ban nigdy nie gralem na cheatach a ostatnio nawet kupowalem tam vipa wiec byloby to bez sensu. nigdy nie cheatowalem i zawsze gram fair i uczciwie wobec innych graczy. fakt czasami zatrzymuje mi sie myszka podczas gry bo uzywam lixa i osoby ktore maja ta myszke na kablu wiedza ze moze sie ona zacinac badz mam po prostu zepsute wejscie (jest sklejona kablem) prosze o szybie wyjasnienie bana bo zawsze sie tam rozgrzewam przed faecity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 @ Medve bo nadal nic nie wstawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) @ -_- Oczywiście doszło do pomyłki - bana dostał nie ten gracz co trzeba, więc jest do odbanowania a ten co powinien dostać zaraz go dostanie, przepraszam za pomyłkę! Edytowane 26 Lipca 2023 przez Medve 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi