Toffee 2 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 1. Serwer: ProCod ( jak zawsze ) 2. Nick: Toffee 3. Imię: Lukasz 4. Wiek: 13 ( mozna dac mi szanse ) 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 i pol 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ( nie uzywam czesto ) ale mutacje przechodze 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie):Nie (Kupuje premki to chyba wystarczy Co 3 miechy wydam z 50 zl na server na premki ) 8. Czas spędzony na forum: Okolo 6h 9. Opisać siebie: 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ja chce zostac adminem bo jeszcze nigdy nie mialem szczescia zeby nim zostac , i jak np jest godzina 12 : 00 rano / w nocy to nie ma zadnego admina ( czasami ) i duzo haxow lata to ja w weekendy siedze nocki to bym ich ogarnal 11. Linki do reklam: Nr 1 : http://topfrags.pl/topic/5943-forumcs-classicpl-zaprasza/ Nr 2 :http://www.turek-city.pl/index.php?/topic/7634-forumcs-classicpl-zaprasza/ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Screeny , Demko potem Perm jak widac ze jest aim lub sh albo wh -Gdy ktoś nadużywa micro: Prosba o ogarniecie mikro , potem kick az w koncu ban 5 minut jesli po 5 min wroci i dalej nie ogar to 30 minut . -Nadużywa Kultury na serwerze: Kick , potem ban 5 minut az w koncu 30 jak obraza admina lub wjazd na rodzine to ban 3 h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Mozna dac mi szanse , ja jestem zaufany czlowiek nie oszukuje i nie kradne , grac potrafie bardzo dobrze . Gram na servie okolo 3 / 4 miechy , Wiem wiem mam malo lat , ale bardzo dobrze znam sie na amxx i wiem jak reagowac na dane sprawy . Nie czesto sie spinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 na nie -wiek -reklamy wymagane 5+ -ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Haha ?Wystarczy zobaczyć do tematu "Admini"NIE- kłóci się z graczami/adminami na serwerze + wyzywa.- wiek- brak wszystkich reklam- nie ogarniesz- masz warny (5 warnów)- jak sam mówisz to by był twój 1 adm, to brak doświadczenia w byciu admem- wątpię też w obsługę AMX'a @ Famas, ja wiem że nie ogarnie możesz zobaczyć na jego skargi na adminów .. albo ten temat "admini" a jeszcze na serwie spami na u@ że gracze mają wh + aim (a na prawde są czyści). Czyli nie rozpoznaje czitera. Tak famas, no może podanie napisane to sie nie czepiam, OK jest ale zobacz go na serwerze, a jak byś jeszcze wcześniej był z nami. Takie gość sceny odwalał. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balus 4 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jestem na nie, osobnik cały czas grozi komuś banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 na NIe piszesz że nie byłeś jeszcze adminem a Znajomośc AMX dajesz 8,5/10 -reklamy - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 jestes tez nie -wiek -amx napewno nie zna -nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie . -reklamy -wiek -obraża - warny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie. -reklamy -nie ogarnie -amx -składka -ns -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie -nie spełniasz chociaż 3 wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffee 2 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jak mowilem / pisalem (jak kto woli) to tylko bylo moje probne podanie na admina wiec wiedzialem ze kazdy bedzie na nie dzieki za uwage cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Haha ?Wystarczy zobaczyć do tematu "Admini"NIE- kłóci się z graczami/adminami na serwerze + wyzywa.- wiek- brak wszystkich reklam- nie ogarniesz- masz warny (5 warnów)- jak sam mówisz to by był twój 1 adm, to brak doświadczenia w byciu admem- wątpię też w obsługę AMX'a Siwy nikt adminem się nie rodzi,dam sobie rękę uciąć,że ty też uczyłeś sie amx jak każdy z nas,dlatego dałbym mu admina na próbę(okres 7 dni np).Jak dobrze wiemy jest amxmodmenu w którym jest wszystko co potrzebne może jest to wolniejsze niż konsola ale zawsze coś.Piszesz,że nie ogarnie.Skąd wiesz?Może właśnie ogarnie. Piszesz również o jego wieku,powiem Ci jedno wiek nie świadczy o poziomie "ogarnięcia" danego człowieka,ty masz tylko 16,a czasami zachowujesz się jak 11-12 latek. Piszesz o jego warnach...Siwy sam miałeś 3 czy tam 2 warny i przez dwa tygodnie Ci się ich odrobić nie chciało i jak mamy już być tacy dokładni to tutaj jest cytat z regulaminu forum: "2. Każda osoba pełniąca funkcje od Grafika wzwyż ma obowiązek odrobienia otrzymanego ostrzeżenia w czasie nie dłuższym niż okres jednego tygodnia, od Rangi Moderator wzwyż czas ten wynosi: 3 Dni. W innym przypadku osoba traci pełnioną funkcje/range." więc Siwy jak chcesz rozmawiać o warnach to lepiej się wycofaj bo już dawno moda nie powinienes mieć. Co do samego podania dałbym Ci szansę tylko odrób warny,zrób 5 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ale skoro ludzie piszą, że gracz obraża innych to jaki sens dawania mu admina. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 polaczek zgadzam sie z tb chociaz wielu tez wie ze ten pierwszy raz admina mialem i mam na tym servie i jakos nikt na mnie sie nie skarzy. na nie: -wiek tu duzo znaczenia nie ma ale zachowanie twoje na wielku minus -amx ( jak juz pisales) 8,5 bardzo ciekawe skoro nie byles nigdy adminem -kultura na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na nie Wiek NS Nie ogarnie, ale to jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie ! - wiek - Non steam - straszysz banem nie masz admina ! -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na Nie. Klucisz sie. Wyzywasz graczy oraz straszysz ich banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-One Loser 0 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na nie jestem Wyzywasz,Brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 nie wymagania i nie ogar z ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja tez jestesm na nie ;d -reklamy -wiek - i sa na Ciebie skargi ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jestem Na nie ! -Wiek. -Nie wierze w jego amxx. -Brak Dalszych reklam. -Brak Podpunktu "9" -Widziałem oraz widzę ze piszą ze wyzywasz , Straszysz banem. To jest moje zdanie na temat cb. Dziękuję Pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 NIE Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wpis został usuniety przez Monke gdyż nie zgadzał sie on z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Na Nie Powód:Wymagania -Wiek -Amx -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siwego podobno komend amx na teamspeaku uczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi