Buzek 54 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Powiem szczerze, że przydało by się wgrać jeszcze jedną mape, ponieważ dd2,inferno,nuke grane bez przerwy robi sie monotonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Powiem szczerze, że przydało by się wgrać jeszcze jedną mape, ponieważ dd2,inferno,nuke grane bez przerwy robi sie monotonne. Tak ma być kotecku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To może od razu wrzućmy wszystkie standardowe mapki Ludzie grają DD2 24/7 i nic nie mówią więc nie wiem o co wam chodzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 no właśnie można by było postawić nowy serwer only dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 @up bezsens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 no właśnie można by było postawić nowy serwer only dd2 Był i spamowaliście że mam dodać mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Może by tak dodać medale po zakończonych mapach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kamil mozna by dodac ale co te medale dadza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Gotowe -> Dodano FIX umożliwiający rozmowę NS/S Może by tak dodać medale po zakończonych mapach? Po co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Macie serwer FFA + BF2, więc jak coś nie pasuje to tam grajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Polaczekkkk masZ racje !!! -,- dobrze ze dodales ns/s rozmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Można również zmienić na FFA [ESL MAPS]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 dokladnie Ziele masz racje to by bylo najlepsze rozwiazanie moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 haha ffa esl maps? no "jasne" to ma być takie jak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wolę gra ktoś na tym FFA? WIdzę małą liczbę graczy i nie wiem czy to wina jakiegoś błędu ( u mnie nie ma) czy coś innego.Wchodził ktoś z adminów dzisiaj na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wolę gra ktoś na tym FFA? WIdzę małą liczbę graczy i nie wiem czy to wina jakiegoś błędu ( u mnie nie ma) czy coś innego. Wchodził ktoś z adminów dzisiaj na serwer? Najczęściej co są admini to: Ja,Dlaczego?,Buzek,Balonidas123,Victa Fans nic nie robi, a i jeszcze kamil wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Najczęściej co są admini to: Ja,Dlaczego?,Buzek,Balonidas123,Victa Fans nic nie robi, a i jeszcze kamil wchodzi. Ja się pytam czy serwer działa wam poprawnie, a nie kto gra ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ja się pytam czy serwer działa wam poprawnie, a nie kto gra ^^ Dobra dobra. Serwer jest dobry i nie trzeba żadnych poprawień, dodadków, a zwłaszcza dodawania zbędnych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dobra dobra. Serwer jest dobry i nie trzeba żadnych poprawień, dodadków, a zwłaszcza dodawania zbędnych map Jak dobry skoro jest zerowa liczba graczy, pytam się was czy macie jakieś błędy to nikt nawet nie wejdzie. Nikt nie zauważył że raptem graczy ubyło ? Ja nie mam żadnych błędów, dlatego was się pytam. Gracze sami nie poszli w takiej ilości z serwera ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 mi dobrze chodzi nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No właśnie coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No właśnie coś jest nie tak. Postarajcie się popytać Non Steam'ow czy maja problem z wejściem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Są problemy z wejściem na serwer. To raz. Dwa to serwer classic ma być, więc skąd i po co te dodatki, bonusy itp? Albo classic albo dupa nie classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Są problemy z wejściem na serwer. To raz. Dwa to serwer classic ma być, więc skąd i po co te dodatki, bonusy itp? Albo classic albo dupa nie classic. Ale na czym to polega?Że nie możesz wejśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Już wszystko powinno dzialać poprawnie ^ ^Prosze poinformować starych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi