Skocz do zawartości

Propozycje odnośnie serwera

-_-

Rekomendowane odpowiedzi

Ale chyba reset jak masz np stary 0:100 :D żeby nie wychodzić z gry żeby zresetować staty. Gdy jest Full serwer to nie chce się specjalnie po to wychodzić z gry.

przydałoby się coś aby ogarnąć płaczków piszących ciągle na say ten wh tamten wh i jeszcze tamten wh... za 2 slowa wh na say przez 10min kick albo coś takiego. Cały czas przychodzi jakiś typ grający na głośnikach (jak mniemam) i płacze że każdy jedzie na wh, a w słuchawkach słychać wszystko idealnie...

przydałoby się coś aby ogarnąć płaczków piszących ciągle na say ten wh tamten wh i jeszcze tamten wh... za 2 slowa wh na say przez 10min kick albo coś takiego. Cały czas przychodzi jakiś typ grający na głośnikach (jak mniemam) i płacze że każdy jedzie na wh, a w słuchawkach słychać wszystko idealnie...

Ten temat nie służy do żalenia się na temat straconego admina tylko do propozycji

@Cymas dać Ci chusteczkę?

Dobrze, jeżeli widzę kogoś kto przegina z takim pisaniem na say'u to go kickuje - rzecz normalna dla chyba każdego admina.

@Co do tematu to proponuje wgranie tego pluginu:
- http://www.cshacked.pl/mute-menu-t8494/

A także wpadłem na pomysł w związku z kontami neo, co o tym myślicie?

tez mi sie tak wydaje to jest taki jedyny plugin co naprawdę poprawił by grę bo na niektórych mapach jest tylko bieg na respa tt/ct ze nawet nie da się dobrze wyjść (przeważnie z tt przez co kampia strasznie) na jakiś okres próbny bo jak się nie przyjmie to się go wyrzuci

Moje propozycje ( jesli byly to z gory przepraszam ) 

1. C4 timer . mysle ze najbardziej by sie zdal , poniewaz czesto gracze nie wiedza ze zostala podlozona paka i ile im zostalo czasu by ja rozbroic , a szczegolnie CI ktorzy graja bez dzwieku :) 

2. plugin ktory wymusza interp oraz rate dla wszystkich graczy 

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności