Gość Dlaczego? Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest reset ranku co miesiac, wiec ta komenda nie jest potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ale chyba reset jak masz np stary 0:100 żeby nie wychodzić z gry żeby zresetować staty. Gdy jest Full serwer to nie chce się specjalnie po to wychodzić z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nie będzie resetowania swojego ranku, są resety co miesiąc, wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 przydałoby się coś aby ogarnąć płaczków piszących ciągle na say ten wh tamten wh i jeszcze tamten wh... za 2 slowa wh na say przez 10min kick albo coś takiego. Cały czas przychodzi jakiś typ grający na głośnikach (jak mniemam) i płacze że każdy jedzie na wh, a w słuchawkach słychać wszystko idealnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 przydałoby się coś aby ogarnąć płaczków piszących ciągle na say ten wh tamten wh i jeszcze tamten wh... za 2 slowa wh na say przez 10min kick albo coś takiego. Cały czas przychodzi jakiś typ grający na głośnikach (jak mniemam) i płacze że każdy jedzie na wh, a w słuchawkach słychać wszystko idealnie... Ten temat nie służy do żalenia się na temat straconego admina tylko do propozycji @Cymas dać Ci chusteczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @policzekkkkk to jest propozycja wiesz ? nwm umiesz czytać ze zrozumieniem? poćwicz to się czasem przydaje ;33 poznaj litery bo przekręcasz policzku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 I co mam kickować kogoś bo napisał, że "ten gra na wh"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 No, słyszałem że cheaterów zgłasza się na u@ a nie na say co 10sekund. Nie ma co drążyć tej rozmowy dalej bo to się mija z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dobrze, jeżeli widzę kogoś kto przegina z takim pisaniem na say'u to go kickuje - rzecz normalna dla chyba każdego admina.@Co do tematu to proponuje wgranie tego pluginu:- http://www.cshacked.pl/mute-menu-t8494/A także wpadłem na pomysł w związku z kontami neo, co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Polaczekkk. Player list> mute.. To samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Podałem to bardziej z myślą o graczach ns, ale zauważyłem że jednak oni też mają opcje "Player list". Tak, więc nieaktualne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Polaczekkkk u nas w cs'ie też jest działająca lista "mute" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Tak wiem, odpalilem go wczoraj i sprawdzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 http://scr.hu/0mtv/lnetl Osoby od pierwszego do trzeciego miejsca zapraszam na PW. Reset 02.03.2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nex123 1 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Wydaje Mi Się że na Serwerze FFA Only DD2/INFERNO/NUKE przydał by się spadochron według mnie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 @up Według mnie spadochron nie potrzebny i tak jak jest teraz według mnie jest prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 moze jedynie tylko by sie przydał ANTY RUSH! BO gra na inferno to nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 na inferno to by się przydało coś co zabija kampiące TT ;-) a i ten afk kicker też mógłby lepiej hulać jakby wyrzucał po 20 sekundach a nie 150. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No to jak strefa antyrush to zróbmy na wszystkich mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 tez mi sie tak wydaje to jest taki jedyny plugin co naprawdę poprawił by grę bo na niektórych mapach jest tylko bieg na respa tt/ct ze nawet nie da się dobrze wyjść (przeważnie z tt przez co kampia strasznie) na jakiś okres próbny bo jak się nie przyjmie to się go wyrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 wiadome że się nie przyjmie bo się zrobi zamiast antyraszu KAMPMAPA i wszyscy będą kampić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ale anty rush masz 30-20 sec wiec wiesz nie byloby problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Antyrasz to jedynie na TP na ffa sie nie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Dla mnie anty rash odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Moje propozycje ( jesli byly to z gory przepraszam ) 1. C4 timer . mysle ze najbardziej by sie zdal , poniewaz czesto gracze nie wiedza ze zostala podlozona paka i ile im zostalo czasu by ja rozbroic , a szczegolnie CI ktorzy graja bez dzwieku 2. plugin ktory wymusza interp oraz rate dla wszystkich graczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi