Skocz do zawartości

Propozycje odnośnie serwera

-_-

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o plugin bola to jestem za również myślę że to nie jest wcale tak zły pomysł , natomiast co do tej rundy początkowej na rozgrzewkę myślę że jak była i po prostu została usunięta to nie ma sensu wstawiać ponownie co z tego pewnie wyniknie za nie cały miesiąc o usunięcie , tak jak mówię jeśli chodzi o ten plugin jestem jak najbardziej za Tak , co do tej rozgrzewki nie bardzo bym się godził .

;]

ale wiesz jak mam slayowac ciągle to wkoncu powychdoza poobrazaja sie a takto z góry jest załozenie rozbrajasz lub giniesz od paki albo nie szedłeś to kill i -1 frag. takie moje zdanie

A jeżeli wbiłem na bs'a zabiłem wszystkich z TT a do wybuchu paki zostało 9 sekund, a ja nie mam defa to co wtedy?? Ucieknę w bezpieczne miejsce i mam paść, bo nie miałem kasy na kupno defa lub zapomniałem.

Taki los admina, że trzeba się użerać z takimi graczami. Mnie denerwuje, że nie ma cenzury na serwerze i muszę też się bawić w kickowanie, banowanie za kulturę.

A co do tego pluginu to:
1. Nie wydaje mi się, aby ktoś taki stworzył
2. Rozważ też to, że jeżeli gracze z CT nie przybiegną na bs'a, a gracze tt będą uciekać z niego aby zachować broń to oni też mają zginąć?

ale taki plugin jest! gralem na jakims serwerze ze jak probowalem zachowac to zabijalo i to byl plugin skierowany w ct zeby rozbrajali albo w tt jak nie ida do paki a czas sie skonczyl

Z tym pluginem to dobra opcja bo co runde są boty które kampią zamiast pake broić.

Może by tak wprowadzić dla adminów obowiązkowe robienie screena zanim dadzą bana?

Bo trochę kiepska sprawa jak admin może banować na lewo i prawo, podając za powód "kulturę".

ja przeważnie na drobną "łacinę" pozwalam bo wiadomo nie możesz zabić napiszesz kurwa i tyle ale jak ktoś wiązankę zasadzi dosyć mocna no to bez pytania zegnam na jakiś okres czasu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności