Antonio Mateczny 10 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Że zamiast ładować się serwer to zacinało się i dopiero za drugim razem dało się podłączyć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Że zamiast ładować się serwer to zacinało się i dopiero za drugim razem dało się podłączyć ;-) AAAA To już naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 dodać test na 32 bitów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 ZA proste 3 lub 2 klikniecia w kwadraciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 dodać test na 32 bitów odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Proponuje włączyć serwer //już włączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Już wszystko zostało naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o plugin bola to jestem za również myślę że to nie jest wcale tak zły pomysł , natomiast co do tej rundy początkowej na rozgrzewkę myślę że jak była i po prostu została usunięta to nie ma sensu wstawiać ponownie co z tego pewnie wyniknie za nie cały miesiąc o usunięcie , tak jak mówię jeśli chodzi o ten plugin jestem jak najbardziej za Tak , co do tej rozgrzewki nie bardzo bym się godził . ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie będzie rundy rozgrzewkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 proponuje auto killa za brak celi cos takiego, że jak ct nie pobiegnie do paki paka wybucha a on krazy gdzies po mapie to zabija go automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 to jest plugin raczej na tp ale w sumie czemu nie mi tam się podoba ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie bedzie "cele" nie zrobił umarł nie ma broni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A jak zostaje 1 CT na 6 TT to lepiej zachować broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ale 90% ludzi nie zachowuje broni tylko "zwiedza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No to slay ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ale wiesz jak mam slayowac ciągle to wkoncu powychdoza poobrazaja sie a takto z góry jest załozenie rozbrajasz lub giniesz od paki albo nie szedłeś to kill i -1 frag. takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A jeżeli wbiłem na bs'a zabiłem wszystkich z TT a do wybuchu paki zostało 9 sekund, a ja nie mam defa to co wtedy?? Ucieknę w bezpieczne miejsce i mam paść, bo nie miałem kasy na kupno defa lub zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 zycie a jak to w zyciu bywa life is brutal a w 9 sekund ciezko Ci bedzie uciec z bsa zeby nie zginac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 zycie a jak to w zyciu bywa life is brutal a w 9 sekund ciezko Ci bedzie uciec z bsa zeby nie zginac Ciężko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pol mapy można jeszcze zwiedzić przez 9 sekund Nie pogrążają się tylko może w końcu cele będą wykonywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Taki los admina, że trzeba się użerać z takimi graczami. Mnie denerwuje, że nie ma cenzury na serwerze i muszę też się bawić w kickowanie, banowanie za kulturę.A co do tego pluginu to:1. Nie wydaje mi się, aby ktoś taki stworzył2. Rozważ też to, że jeżeli gracze z CT nie przybiegną na bs'a, a gracze tt będą uciekać z niego aby zachować broń to oni też mają zginąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ale taki plugin jest! gralem na jakims serwerze ze jak probowalem zachowac to zabijalo i to byl plugin skierowany w ct zeby rozbrajali albo w tt jak nie ida do paki a czas sie skonczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z tym pluginem to dobra opcja bo co runde są boty które kampią zamiast pake broić. Może by tak wprowadzić dla adminów obowiązkowe robienie screena zanim dadzą bana? Bo trochę kiepska sprawa jak admin może banować na lewo i prawo, podając za powód "kulturę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Antonio dalej nie wiesz za co dostałeś wczoraj bana za kulturę? Zwróciłem Ci uwagę, ale inny admin od razu Cię zbanował na 30 minut, tak jak jest w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja przeważnie na drobną "łacinę" pozwalam bo wiadomo nie możesz zabić napiszesz kurwa i tyle ale jak ktoś wiązankę zasadzi dosyć mocna no to bez pytania zegnam na jakiś okres czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi