essasito 75 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick:Sahito Wycinek z konsoli(bez IP)*: Cheaty (Aim Assist) Pierwszy ban , nastepne byly za multikonta Serwer: jb , cod Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:461341449&Submit<--- KONTO NA KTORYM DOSTALEM BANA Jednakze konto na ktorym aktualnie gram to to --------->https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_0%3A1%3A195157707 Siema od bana w 2020roku za cheaty (Oczywiście nadal podtrzymuje , że wtedy nie czitowałem na serwerze jednak wiem , że ban był za całokształt) mineło już sporo czasu wiem zdazalo mi sie wbic pare raz i odwalac syf na multikontach jednakze od ostatniego mojego wejscia na multi acc minal juz ponad rok . Przez ten czas zreflektowalem sie i spokornialem jestem teraz spokojnym czlowiekiem ktory chcialby pograc na przyszlym serwerze jailbreak . Mam nadzieje ze wszystkie grzeszki zostana mi wybaczone a ja bede mogl byc aktywnym graczem jb serdecznie pozdrawiamt tak @ offen wszystko co napisales jest prawda mialo miejsce okolo 2 lat temu przez ten czas wydoroslalem nauczylem wyciagnalem lekcje z moich bledow i moge zagwarantowac ze takie sytuacje juz nigdy nie bede mialy miejsca jesli dostalbym swoja ostatnia szanse a jesli powtorzyla by soe chociaz w najmniejszym stopniu sytuacja ktora wymieniles moglbym dostav dozywotnieho perma bez mozliwosci odwolania pozdrawiam i licze ze zmienisz zdanie na moj temat mozemy nawet porozmawiac jesli bys chcial Edytowane 18 Kwietnia 2024 przez Sahito Zly tytul 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 146 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Z racji, że z tego co pamiętam to ja nadałem Ci tego bana to pozwolę się wypowiedzieć w tym temacie. Na serwerze byłeś toksyczny i z wielką przyjemnością uprzykrzałeś życie graczom oraz administracji. Nadużywałeś czego się tylko dało, z premedytacją wykorzystywałeś błędy map i serwera, doprowadzałeś również do crasha serwera. Chyba nie jestem w stanie wymienić osoby, która w większym stopniu wpływała na niekorzyść serwera JB. Twoja historia za każdym razem zatacza koło: robisz syf na serwerze -> próbujesz zmanipulować administrację aby zostać odbanowanym -> tutaj są dwie opcje: 1)dostajesz ub i wracamy do punktu wyjścia 2)wchodzisz na multikontach i zaczynasz zachowywać się jeszcze gorzej -> jakimś cudem dostajesz UB i również wracamy do punktu wyjścia. Z racji, że w planach jest reaktywacja tego serwera a Ty jesteś w stanie w znacznym stopniu niekorzystnie wpłynąć na jego rozwój, zwracam się z prośbą o podtrzymanie tego bana w celu uniknięcia niepotrzebnych komplikacji, ponieważ za każdym razem kończy się tak samo. 4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Nie zdziwi mnie jak wylecisz z hukiem po starcie serwera, ale zobaczymy, może dorosłeś 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi