Bayashi 82 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Nick: Bayashi albo Zirael Jaskółka - jakoś tak. Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: JailBreak Link do bana: Nie moge w bansie znaleść bo pokazuje ze wygasłe idk. Z względu na stare znajomości i ban ponad 3 letni miłoby by było jakbyście odbanowali. Nie jestem tym samym człowiekiem niż 3 lata temu nawet nie pamiętam co wyprawiałem ale ban był chyba za multikonto nie jestem pewny. @ Yomenik sie do mnie odezwał mowił ze taki serwer istnieje wiec byl chciał zobaczyć jak to wygląda itp. Pozdrawiam stara ekipe z 2021 nawet jak mnie już nie pamiętają albo maja złe skojarzenia. Wiem jakie są zasady: 0 cheatow, multikont itp koniec z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tutaj jest Twoja poprzednia prośba o UB. Warunki uzyskania UB raczej się nie zmieniły. Jak napisał @ -_- - zgłoś się do niego na PW celu ustalenia kwoty wpłaty na cel charytatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi