Bayashi 82 Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Nick: Bayashi albo Zirael Jaskółka - jakoś tak. Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: JailBreak Link do bana: Nie moge w bansie znaleść bo pokazuje ze wygasłe idk. Z względu na stare znajomości i ban ponad 3 letni miłoby by było jakbyście odbanowali. Nie jestem tym samym człowiekiem niż 3 lata temu nawet nie pamiętam co wyprawiałem ale ban był chyba za multikonto nie jestem pewny. @ Yomenik sie do mnie odezwał mowił ze taki serwer istnieje wiec byl chciał zobaczyć jak to wygląda itp. Pozdrawiam stara ekipe z 2021 nawet jak mnie już nie pamiętają albo maja złe skojarzenia. Wiem jakie są zasady: 0 cheatow, multikont itp koniec z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Tutaj jest Twoja poprzednia prośba o UB. Warunki uzyskania UB raczej się nie zmieniły. Jak napisał @ -_- - zgłoś się do niego na PW celu ustalenia kwoty wpłaty na cel charytatywny. /// Dostajesz UB. Edytowane 7 Listopada przez offen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi