Skocz do zawartości

ub lovely ;*

tsukuyomi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

gwoli ścisłości - do doświadczonej ekipy do banowania ludzi należy więcej osób niż te które akurat dzisiaj siedziały na Discordzie. Zostało przejrzane sporo klipów przez chyba całą administrację JB, przez Cebulę i kelula z supermocy, i przez więcej adminów z supermocy. Decyzja została podjęta po stwierdzeniu podejrzenia przez większość osób, w tym ostatecznie przez offena.

We wszystkich klipach proszę zwrócić uwagę na następujące rzeczy:

• Ruchy celownika
  • Ruchy broni
  • Ruchy postaci
  • Moment oddawania strzału względem położenia celownika
  • Miejsce, w które leci strzał

Klipy wrzucam w spowolnieniu.

Dla porównania, pierwszy klip: https://streamable.com/jkxb3z
Czysty - normalny strzał, ładnie skontrolowany

Drugi klip dla porównania: https://streamable.com/uhrbgf
Również czysty - tutaj podkreślam, że można zauważyć błąd który występuje w CS2, czyli ruchy celownika (jego "skakanie", prawo-lewo góra-dół). Zwróćcie uwagę na to jak bardzo celownik się rusza, i znowu to podkreślę - kiedy się rusza, a kiedy jest oddawany strzał.

A teraz, uwaga TA SAMA RUNDA, DOSŁOWNIE CHWILĘ PÓŹNIEJ. Porównajcie z ruchami celownika tutaj: https://streamable.com/f3fiyn
Zobaczcie co się dzieje z celownikiem, kiedy są oddawane strzały i gdzie lecą. Przypominam, że minutę wcześniej celownik zachowywał się kompletnie inaczej.

Kolejny klip: https://streamable.com/annsk5
Znowu ta sama sytuacja.

Kolejny klip: https://streamable.com/lwubj1
Znowu porównanie - porównajcie zachowanie celownika w pierwszej części filmiku i w drugiej.

Wytłumacz więc dlaczego celownik tak skacze, i przede wszystkim - dlaczego NIE ZAWSZE tak skacze. Na początku po zaobserwowaniu tego zjawiska (a dokładniej jego skali) zastanawialismy się, czy to nie błąd cs2, albo ewentualnie czy nie kwestia jakiegoś ustawienia. Skoki celownika u Ciebie są dużo większe niż u innych osób, a ponadto nie występują zawsze. Czasami celownik zachowuje się u Ciebie "normalnie" (porównywalnie z innymi osobami), a zasami wykonuje te skoki.

• Dziękuję 1

27 minut temu, GryTrean napisał(a):

Dla porównania, pierwszy klip: https://streamable.com/jkxb3z
Czysty - normalny strzał, ładnie skontrolowany

Drugi klip dla porównania: https://streamable.com/uhrbgf
Również czysty - tutaj podkreślam, że można zauważyć błąd który występuje w CS2, czyli ruchy celownika (jego "skakanie", prawo-lewo góra-dół). Zwróćcie uwagę na to jak bardzo celownik się rusza, i znowu to podkreślę - kiedy się rusza, a kiedy jest oddawany strzał.

A teraz, uwaga TA SAMA RUNDA, DOSŁOWNIE CHWILĘ PÓŹNIEJ. Porównajcie z ruchami celownika tutaj: https://streamable.com/f3fiyn
Zobaczcie co się dzieje z celownikiem, kiedy są oddawane strzały i gdzie lecą. Przypominam, że minutę wcześniej celownik zachowywał się kompletnie inaczej.

Kolejny klip: https://streamable.com/annsk5
Znowu ta sama sytuacja.

Znowu porównanie - porównajcie zachowanie celownika w pierwszej części filmiku i w drugiej.

jakiś żart czy co? XD

ja serio jestem w stanie dużo rzeczy zrozumieć, że pojęcia o grze nie masz ale to już klipy które wcześniej od czarisa były lepsze niż to, przecież tu nie ma nic nadzwyczajnego

normalne spraye, 1 klip to nawet nie jest spray człowieku pestkowałem do typa, a te 3 klipy dalej niczym się nie różnią co ty w ogóle wstawiasz haha

tak szczerze to ja nie wiem co mam odpisać na ten syf co on napisał

choćby w tym klipie https://streamable.com/f3fiyn < zobacz ile ja tu kul strzelam to jest tragiczne fullauto a ty to uważasz za spalone XDD 
wydaje mi sie ze cheat na twoj NORECOIL miałby lepszą skuteczność niż takie gówno co tu strzeliłem na 1 typa wyjebalem 7 kulek, bo to chłop bez svipa czyli nie ma keva pada na 2/3 hity, a na drugiego z kevem 18kul gdzie on jest 3 metry ode mnie 18 KUL to jest spalone fullauto? XD

Edytowane przez ____

Nie, to nie jest żart, czytając co piszesz mam wrażenie, że oglądamy zupełnie inne demka. 
Więc od początku na pierwszym demu przedstawione masz jak strzelasz normalnie. Jest do demko poglądowe.
W demku nr 2 gdy więzień biegnie prosto i masz pewną sytuację do zabicia Twój celownik jest wtedy natualny i nie ma żadnych odskoków.
Natomiast w demku nr 3 na samym początku do 9 sekundy widać jak gracz zaczyna Ci uciekać, jest już dosyć daleko i możesz mieć problem z oddaniem celnych strzałów dlatego klikasz jeden magiczny guziczek i wszyko leci dokładnie tam gdzie chcesz. (celownik masz w jednym miejscu a podczas strzelania fullauto przeskakuje sobie z jednego miejsca na drugie w taki sposób że jest ciągle na przeciwniku). Następnie w dalszej częsci tego nagrania (0:17) strzelasz w kolejnego rywala ale tym razem będąc w bezruchu celujesz na przeciwnika (co niezbyt ci wychodzi) celownik sobie skacze góra dół góra dół i nie nie jest to normalny spray jak to napisałeś. proponuję otworzyć to jeszcze raz i się przyjrzeć.
Kolejny film nr 4 (0:06) zaczynasz strzelać full auto w zbuntowanego gracza masz na nim celownik mniej więcej w okolicach bioder a celownik przeskakuje sobie co przerwę w strzale w górę w okolice jego głowy tak aby cały czas namierzało przeciwnika i przypadkiem nie strzelać gdzieś indziej. (tu jeszcze raz powtórzę, sprzójrz na zachowanie celownika, w pewnych momentach widać nawet że są 2 celowniki jeden tam gdzie masz go faktycznie a drugi tam gdzie namierza go bez recoila) - jeśli tego nie widzisz to proponuję już teraz umówić się do okulisty bo zapewniam cię że w przyszłości będzie tylko gorzej.
Film nr 5, chyba najciekawszy, (0:03) strzelasz do gościa po kilka kul jak jest wychylony i kule pięknie lecą tam gdzie chcesz mimo że co jakiś czas się poruszasz ale to tak na prawdę nie jest tutaj ważne najważniejsze w tym jest zachowanie celownika który sobie skacze raz na gościa raz na ścianę po lewej raz po prawej a raz nawet na górze, mimo to i tak wszystkie strzały idą w tunel gdzie on pickuje, nawet rzekłbym że samo ci go namierza wręcz jego głowę - znów widoczne praktycznie są dwa różne celowniki, również jeden tam gdzie masz celownik a drugi tam gdzie lecą strzały, po czym w minucie (0:32) gdy jest większa ilośc graczy widocznych na twojej kamerze już kliknąłeś swój magiczny przycisk i celownik zachowuje się naturalnie, nie ma tutaj żadnych przeskoków tak jakbyś bał się, że przypadkiem nacelujesz innego z nich i tam polecą strzały a nie w tego którego chcesz. 
Wniosek tutaj jest jeden, używasz norecoil aby być pewnym że zabijesz buntujące się osoby, które potencjalnie mogą ci uciec zbyt daleko i nie dasz rady ich dogonić, a gdy jesteś pewny że zabijesz bo gracz nie wykonuje niebezpiecznych ruchów (czyt. np nie ma broni) to tego nie używasz. Również nie używasz w przypadku większej ilości osób w pobliżu (np. szeregu) w celu uniknięcia umyłkowego zabicia. To są tylko wybiórcze filmiki bo nie zamierzamy się tutaj więcej rozpisywać nad tak oczywistą sprawą. Głównym zarzutem jest tutaj norecoil, który jasno widać na załączonych filmach. 
"zobacz ile ja tu kul strzelam to jest tragiczne fullauto a ty to uważasz za spalone XDD" powodem tego jest oczywiście fakt, iż jakby to nie było tragiczne fullauto to byś został wyłapany zapewne znacznie szybciej a nie dopiero teraz, a myślę że nie jesteś aż tak głupi by chcieć się złapać bo mógłbyś wtedy lecieć na aimie więc sobie pomagałeś tylko w taki sposób. I od razu uprzedzę twoje tłumaczenia, że jakbyś miał aima to byś robił mase fk, bo to bzdury o których zapewne sam dobrze wiesz, teraz są dostępne takie cheaty że aim potrafi strzelać w głowy tylko tych na któtych wycelujesz. to już nie są czasy 1.6 gdzie strzelałeś gdzie popadnie wiec nie rób prosze z nas idiotów.
a tak jeszcze podeślę filmik na yt jak działa troche lepszy norecoil od tego którego używasz. Celownik zarówno w przypadku twoim jak i tego filmiku skacze identycznie, z tym że twój na jakiś słabszych ustawieniach.

PS: bo zapomniałem, odpal sobie ten film na yt najlepiej w jakieś prędkości 0,5 albo 0,25 bo skoro w tamtych filmach podesłanych przez Borówkę nie widzisz nic dziwnego to z twoim wzrokiem tutaj tym bardziej niczego nie dostrzeżesz 

Edytowane przez Kelul
  • Like 2
  • Dziękuję 1

nie mam zamiaru nawet czytać dokładnie twoich wypocin, nie będę cię tutaj wyzywał bo bardziej mnie to śmieszy niż wkurza

Cytat

a tak jeszcze podeślę filmik na yt jak działa troche lepszy norecoil od tego którego używasz.

trochę lepszy, no na prawdę szkoda że mam tak słaby ten norecoil muszę chyba pobrać ten co wysłałeś z filmiku

człowieku wyjaśniłeś się sam wysyłając ten filmik zobacz sobie jak działa no recoil, 100% accuracy jest jak się gra na tym gównie co wysłales 

mało mnie interesują twoje wypociny i czepanie się o każdą kulkę którą strzelam w klipach, NIC W NICH NIE MA, TOTALNIE NIC to są normalne spraye one kurwa nawet nie są dobre
ty myslisz ze jestem robotem? ze kazde full auto tak samo wyglada? grales w ta gre kiedys w ogole? czlowieku masz tyle godzin w tej grze a piszesz taki syf ale rozumiem, że w grze muszą być tez hardstucki które nie potrafią nic ale muszą się wypowiedzieć żeby atencje złapać

grasz tylko na supermocach, gdzie jedynie jak mozesz zabic to jak dostaniesz flashyka co jak oslepi ludzi to ich zabije, albo dostaniesz aimbota/wh

B265CC7E-03AE-40EC-8510-35864993790D.png.dfd699693cfedc153862edac715f9e7e.png

po 600 meczach masz dalej defualtowe elo na faceicie idź obejrzyj demo ludzi na twoim lvl i każdą kuleczke przeanalizuj każde w spowolnieniu to nawet na ludzi 5 avg mozesz znalezc NIENATURLANEGO RUCHY TEGO CELOWNIKA, KULE LECĄ PIEKNIE TAM GDZIE ONI CHCĄ BO KLIKAJĄ TEN MAGICZNYYY GUZICZEKK 

serio niech bardziej kompetentna osoba się tu wypowie niż ludzie z jakiś supermoc gdzie tam więcej się zabija pluginem niż myszką 

jakby miał dalej tutaj UBT na sieci to większośc ludzi które wy banujecie na tych supermocach pewnie dostawałaby ub, bo jak ktos cie zabije i jest lepszy to trzeba od razu bana wpierdolic i liczyc ze sie nie odwola na forum i juz nie wbije 

wystarczy zobaczyc jakies randomowe zgloszenia, chocby ostatni temat kliknalem, typ dostal bana za randomowy aimlock na typa przez scianie czlowieku w meczu sie takie sytuacje zdarzają z 50 razy na mape, nawet ty sam z 10 pewnie masz co mape ale nie no zabil mnie 5 razy to trzeba banika wjebac

Edytowane przez ____
  • Zmieszany 1

6 minut temu, ____ napisał(a):

wystarczy zobaczyc jakies randomowe zgloszenia, chocby ostatni temat kliknalem, typ dostal bana za randomowy aimlock na typa przez scianie czlowieku w meczu sie takie sytuacje zdarzają z 50 razy na mape, nawet ty sam z 10 pewnie masz co mape ale nie no zabil mnie 5 razy to trzeba banika wjebac

Drogi kolega, akcji było o wiele więcej, podałem tylko przykład. On postanowił się nie odnosić więc nie muszę nic więcej wrzucać.

19 godzin temu, rlyCebula napisał(a):

Drogi kolega, akcji było o wiele więcej, podałem tylko przykład. On postanowił się nie odnosić więc nie muszę nic więcej wrzucać.

to tak nie działa mordko jak Ci się wydaje ale forum jest już dead, ubt żadnego nie ma więc robicie sobie co chcecie 

to nic nie wnosi do mojej prośby o ub ale ci odpowiem

wysłałeś tylko 1 klipa do ziomka który totalnie nic nie wnosi i jest czysty ale nie no dla was to jest 100% wh wiadomo 

ziomek ci to napisał i się odniósł do tej akcji i to twoim obowiązkiem albo admina banującego jest dostarczenie dowodów a nie jego, to że ty sobie tam napisałeś że akcji było więcej to każdemu lata koło wiadomo czego 

brak wystarczających dowodow = ub 

piszesz pod tymi prośbami taki sam syf jak napisał Kelul byleby coś tam popisać totalne bzdury może jak ktos nowy wbił i składa prośbę to uwierzy że to JAKIŚ MEGA ZNAWCA GRY I CHEATOW ale jak ktoś liznął choć odrobinę gry na wyższym poziomie niż defaultowe elo faceit i granie mmow albo zabijanie na wallhaczku z supermocny i to przeczyta co kelul tam napisał to się za głowie złapie

ciezko się powstrzymać jak typ random generator słów wpierdala w post gdzie ma 0 pojęcia o grze 

który klip według ciebie Z TYCH WSZYSTKICH „SPALONY LOVELY” jest tym gdzie ten celownik tak skacze @ offen

Edytowane przez ____

@ ____ Bardzo się produkujesz żeby ubliżyć każdemu, kto sprawdzał te nagrania ale dalej w żaden sposób się nie odniosłeś do zarzutów. Mnie najbardziej ciekawi dlaczego twój celownik skacze w bardzo dziwny sposób i nie ma tutaj mowy o żadnym glitchu bo jest jeden clip, na którym w przeciągu 30s najpierw celownik ci przeskakuje jak strzelasz do 1 osoby a potem jak jest grupka to już stoi w miejscu.

@ ____ Dokładnie tutaj widać jak w pierwszej części filmiku celownik skacze na wszystkie strony świata a w drugiej nawet o pixel się nie ruszył.

20 godzin temu, GryTrean napisał(a):

Edytowane przez offen
  • Like 1

Godzinę temu, offen napisał(a):

hahaha nie no ty to serio napisałeś? chłop specjalnie pokazuje ci klipy w slowmotion i dalej nie widzisz? 

zobacz ze pierwsza cześć klipa, to nie strzelanie spraya tylko strzelam 1/2/3 kulki albo pestkuje w secret i JESTEM W CIĄGŁYM RUCHU ROBIĘ A D A D A D przyjrzyj się jak rusza się czarny kwadrat którym zakrył chat czy dalej nie widać? dlatego celownik LATA WE WSZYSTKIE STRONY SWIATA bo ciągle się ruszam a d????? 

takie oczywiste rzeczy serio trzeba tłumaczyć 

a dalej celownik jest w miejscu BO JA JESTEM MIEJSCU??? bo strzelam full auto już normalnie stojąc w miejscu nie ruszając się 

jak dalej ci nie wystarczy to zapraszam wieczorem odpalę wszystkim „ekspertom” streama  na dc od 0 mogę odpalić komputer, cs wszystko mogę pokazać nie mam nic do ukrycia i niech „znawcy” OCENIAJĄ TEN NORECOIL

Edytowane przez ____
  • Haha 1

44 minuty temu, ____ napisał(a):

a dalej celownik jest w miejscu BO JA JESTEM MIEJSCU??? bo strzelam full auto już normalnie stojąc w miejscu nie ruszając się 

No tutaj mijasz się z prawdą, w obu przypadkach na clipie się poruszasz a celownik reaguje kompletnie inaczej, nie ma tutaj nawet podobieństwa w jego ruchach. Przeanalizowaliśmy sporo klipów i znajduje się tam za dużo podejrzanych akcji.
Tyle osób już się zaangażowało w sprawdzanie ciebie i wszyscy są jednogłośni. Nie mam zamiaru tego ignorować.
Ban zostaje, nie mam zamiaru bawić się w oglądanie jak odpalasz CS od zera, bez przesady.

• Like 3
  • Dziękuję 1
  • Haha 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1
  • Dziękuję 2
  • Uwielbiam 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności