son1ccs 1 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Nick: sonic Serwer: JailBreak Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:742263583&advType=steamid&Submit Witam, Proszę o podesłanie dowodów z dawaniem info, a nie przegłosem z discorda. Z tego co wiem to rozmowa na dc nie jest zabroniona bo sami administratorzy tak mówią, a nawet w trakcie gry siedzą na dc serwerowym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 66 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam. Zostal nam podeslany taki oto klip. https://streamable.com/dfwxk5 ... Wyraznie na nim slychac jak mowisz ze jeden spierdolil... Dziwnym trafem akurat w tej rundzie 1 osoba z tt uciekla i natychmiastowo po tym jak powiedziales ze jeden uciekł kolega z ct sie obraca.(Nie chodzi mi tutaj o to ze Venom dostal info ze ktos ucieka bo to widzial jednak o to ze dokladnie o to ci chodzilo ze to wlasnie o tym terroryscie mowisz) Dziwnym trafem tez wszyscy trzej bedac w ct jestescie z tego samego gangu i ponownie dziwnym trafem akurat ty nie zyjesz i to ty wypowiadasz slowa ze jeden spierdolil. My mamy uwierzyc ze jest to jakas rozmowa wyrwana z kontekstu o sytuacji sprzed kilku rund i akurat Ci sie ona przypomniała? Jak dla mnie sprawa jest oczywista i na discordzie/tsie mowiles o tt ktorego pod koniec klipu zaczal gonic venom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
son1ccs 1 Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Tak jak pisałem wcześniej. Podczas tej rundy/mapy na dc siedziało 6 osób (netis, maksik, ajen, ja, amek (którego wyjebało z serwera przez crash gry) i Venom). Na klipie jak dokładnie się przyjrzysz to na pewno uciekły dwie jak nie trzy osoby. Moje słowa były kierowane do Amka, rozmawialiśmy o rundzie jednej czy dwie wcześniej, kiedy to Amek poszedł secreta i wyjebał się przez crash gry. Cała wymiana zdania brzmiała: Amek - Co się stało jak mnie wyjebało? Ja - Secretem jeden spierdolił i wsadził ci kose/wjebał ci kose Co do bycia w trójke w CT, zwykły rzucony pomysł chodźmy do CT, nic większego za tym nie stało. Z resztą inne gangi też siedzą czasem w 3 czy 4 w ct i problemem to nie jest. Uważam, że wymienianie się argumentami tutaj to będzie zwykłe słowo przeciwko słowo przeciwko słowu. Proponuje dogadanie terminu i spotkanie się na discordzie i obgadanie sprawy wraz z całą naszą ekipą i Offenem bo inaczej sensu to nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 66 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Wedlug mnie no brzmi to troche dziwnie. Prowadziles rozmowe z Amkiem o tym co sie stalo gdy go wyjebalo tak? I akurst w momencie gdy tt uciekl na dwor w strone dachu po scouta mozna bylo usłyszeć AKURAT tę częsc zdania gdzie mowisz jeden spierdolil? No szczerze mówiąc ja w takie przypadki nie wierze. Fajnie jakby inni adnimi również sie wypowiedzieli bo tez widzieli ten klip. Jak dla mnie wytlumaczenie naciągane i srednio w nie wierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJeN_ 0 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Wideo nie jest już aktywne... podeślij inny link z tym nagraniem. I czy nie uważasz, że ban na 2 tygodnie za taką kontrowersyjną rzecz jest conajmniej śmieszny? Nie wspomne o gangu w którym należysz @ Teksano i jak bezczelnie koledzy twoi sobie podpowiadają od x czasu i nikt z tym problemu nie robi, a ty na siłe wyciągasz rzeczy z kontekstu. P.S ***** pomawiaczy, konfidentów i pruj**** W dniu 8.01.2025 o 01:06, Teksano napisał(a): Witam. Zostal nam podeslany taki oto klip. https://streamable.com/dfwxk5 ... Wyraznie na nim slychac jak mowisz ze jeden spierdolil... Dziwnym trafem akurat w tej rundzie 1 osoba z tt uciekla i natychmiastowo po tym jak powiedziales ze jeden uciekł kolega z ct sie obraca.(Nie chodzi mi tutaj o to ze Venom dostal info ze ktos ucieka bo to widzial jednak o to ze dokladnie o to ci chodzilo ze to wlasnie o tym terroryscie mowisz) Dziwnym trafem tez wszyscy trzej bedac w ct jestescie z tego samego gangu i ponownie dziwnym trafem akurat ty nie zyjesz i to ty wypowiadasz slowa ze jeden spierdolil. My mamy uwierzyc ze jest to jakas rozmowa wyrwana z kontekstu o sytuacji sprzed kilku rund i akurat Ci sie ona przypomniała? Jak dla mnie sprawa jest oczywista i na discordzie/tsie mowiles o tt ktorego pod koniec klipu zaczal gonic venom. Edytowane 9 Stycznia przez AJeN_ 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 131 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Tutaj macie wrzucony na yt, już nie wyparuje. Po zapoznaniu się z nagraniem i Waszymi wytłumaczeniami, kompletnie do mnie nie przemawiają te argumenty. Chciałbym jedynie przypomnieć, że granie na info jest traktowane na równi z cheatowaniem, co za tym idzie ban powinien być permanentny. 2 tygodnie to moim zdaniem idealny czas, aby dojść do jakiejś refleksji, @ Teksano postąpił bardzo łagodnie w waszym przypadku. Ban zostaje na 2 tygodnie, nie zmieniam go na perma tylko i wyłącznie z tego względu, że liczę na Wasz rozsądek i mam nadzieję, że więcej się taka sytuacja nie wydarzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 131 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi