son1ccs 1 Posted January 7, 2025 Share Posted January 7, 2025 Nick: sonic Serwer: JailBreak Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:742263583&advType=steamid&Submit Witam, Proszę o podesłanie dowodów z dawaniem info, a nie przegłosem z discorda. Z tego co wiem to rozmowa na dc nie jest zabroniona bo sami administratorzy tak mówią, a nawet w trakcie gry siedzą na dc serwerowym. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teksano 68 Posted January 8, 2025 Share Posted January 8, 2025 Witam. Zostal nam podeslany taki oto klip. https://streamable.com/dfwxk5 ... Wyraznie na nim slychac jak mowisz ze jeden spierdolil... Dziwnym trafem akurat w tej rundzie 1 osoba z tt uciekla i natychmiastowo po tym jak powiedziales ze jeden uciekł kolega z ct sie obraca.(Nie chodzi mi tutaj o to ze Venom dostal info ze ktos ucieka bo to widzial jednak o to ze dokladnie o to ci chodzilo ze to wlasnie o tym terroryscie mowisz) Dziwnym trafem tez wszyscy trzej bedac w ct jestescie z tego samego gangu i ponownie dziwnym trafem akurat ty nie zyjesz i to ty wypowiadasz slowa ze jeden spierdolil. My mamy uwierzyc ze jest to jakas rozmowa wyrwana z kontekstu o sytuacji sprzed kilku rund i akurat Ci sie ona przypomniała? Jak dla mnie sprawa jest oczywista i na discordzie/tsie mowiles o tt ktorego pod koniec klipu zaczal gonic venom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
son1ccs 1 Posted January 8, 2025 Author Share Posted January 8, 2025 Tak jak pisałem wcześniej. Podczas tej rundy/mapy na dc siedziało 6 osób (netis, maksik, ajen, ja, amek (którego wyjebało z serwera przez crash gry) i Venom). Na klipie jak dokładnie się przyjrzysz to na pewno uciekły dwie jak nie trzy osoby. Moje słowa były kierowane do Amka, rozmawialiśmy o rundzie jednej czy dwie wcześniej, kiedy to Amek poszedł secreta i wyjebał się przez crash gry. Cała wymiana zdania brzmiała: Amek - Co się stało jak mnie wyjebało? Ja - Secretem jeden spierdolił i wsadził ci kose/wjebał ci kose Co do bycia w trójke w CT, zwykły rzucony pomysł chodźmy do CT, nic większego za tym nie stało. Z resztą inne gangi też siedzą czasem w 3 czy 4 w ct i problemem to nie jest. Uważam, że wymienianie się argumentami tutaj to będzie zwykłe słowo przeciwko słowo przeciwko słowu. Proponuje dogadanie terminu i spotkanie się na discordzie i obgadanie sprawy wraz z całą naszą ekipą i Offenem bo inaczej sensu to nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teksano 68 Posted January 8, 2025 Share Posted January 8, 2025 Wedlug mnie no brzmi to troche dziwnie. Prowadziles rozmowe z Amkiem o tym co sie stalo gdy go wyjebalo tak? I akurst w momencie gdy tt uciekl na dwor w strone dachu po scouta mozna bylo usłyszeć AKURAT tę częsc zdania gdzie mowisz jeden spierdolil? No szczerze mówiąc ja w takie przypadki nie wierze. Fajnie jakby inni adnimi również sie wypowiedzieli bo tez widzieli ten klip. Jak dla mnie wytlumaczenie naciągane i srednio w nie wierze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AJeN_ 0 Posted January 9, 2025 Share Posted January 9, 2025 (edited) Wideo nie jest już aktywne... podeślij inny link z tym nagraniem. I czy nie uważasz, że ban na 2 tygodnie za taką kontrowersyjną rzecz jest conajmniej śmieszny? Nie wspomne o gangu w którym należysz @ Teksano i jak bezczelnie koledzy twoi sobie podpowiadają od x czasu i nikt z tym problemu nie robi, a ty na siłe wyciągasz rzeczy z kontekstu. P.S ***** pomawiaczy, konfidentów i pruj**** W dniu 8.01.2025 o 01:06, Teksano napisał(a): Witam. Zostal nam podeslany taki oto klip. https://streamable.com/dfwxk5 ... Wyraznie na nim slychac jak mowisz ze jeden spierdolil... Dziwnym trafem akurat w tej rundzie 1 osoba z tt uciekla i natychmiastowo po tym jak powiedziales ze jeden uciekł kolega z ct sie obraca.(Nie chodzi mi tutaj o to ze Venom dostal info ze ktos ucieka bo to widzial jednak o to ze dokladnie o to ci chodzilo ze to wlasnie o tym terroryscie mowisz) Dziwnym trafem tez wszyscy trzej bedac w ct jestescie z tego samego gangu i ponownie dziwnym trafem akurat ty nie zyjesz i to ty wypowiadasz slowa ze jeden spierdolil. My mamy uwierzyc ze jest to jakas rozmowa wyrwana z kontekstu o sytuacji sprzed kilku rund i akurat Ci sie ona przypomniała? Jak dla mnie sprawa jest oczywista i na discordzie/tsie mowiles o tt ktorego pod koniec klipu zaczal gonic venom. Edited January 9, 2025 by AJeN_ 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
offen 1,146 Posted January 9, 2025 Share Posted January 9, 2025 Tutaj macie wrzucony na yt, już nie wyparuje. Po zapoznaniu się z nagraniem i Waszymi wytłumaczeniami, kompletnie do mnie nie przemawiają te argumenty. Chciałbym jedynie przypomnieć, że granie na info jest traktowane na równi z cheatowaniem, co za tym idzie ban powinien być permanentny. 2 tygodnie to moim zdaniem idealny czas, aby dojść do jakiejś refleksji, @ Teksano postąpił bardzo łagodnie w waszym przypadku. Ban zostaje na 2 tygodnie, nie zmieniam go na perma tylko i wyłącznie z tego względu, że liczę na Wasz rozsądek i mam nadzieję, że więcej się taka sytuacja nie wydarzy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
offen 1,146 Posted January 9, 2025 Share Posted January 9, 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts