Skocz do zawartości

Prośba u UB COD MOD CS2

johnpedro

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mlody john pedro
Serwer: COD MOD 201 CS2
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:932515801&advType=steamid&Submit

Gram sobie kulturalnie, od wczoraj, porobiłem zakupy w sklepie a tu nagle nie wiadomo skąd perm?

Można sprawdzać demka, zero odpału. Szkoda, że admini banują osoby których nie powinni bo tam lata na serwerze mnóstwo odpałów na które nie reagują.

Bana otrzymałeś ze względu na podejrzenie softlocka/triggerbota i wynik obserwacji rozgrywki na dwóch mapach. Jeżeli chodzi o banowanie osób, które powinni, to zgłaszane przez Ciebie osoby są naszymi stałymi graczami i już w przeszłości przechodzili weryfikacje lub ich umiejętności są poparte wynikami/ratingiem/poziomem faceit w grze. Co nie zmienia faktu, że i tak po Twoim zgłoszeniu byli oni obserwowani.
Gdy tylko będą dla mnie dostępne demka to je sprawdzę i wrócę do tematu, jeśli okaże się, że po demkach jesteś czysty to jak najbardziej wleci unban.

Pomijając już to, że wszedłeś na inny serwer mając aktywnego bana co już sprawia, że nie muszę tego robić ale proszę, oto moim zdaniem najbardziej udawadniające Twoją winę akcje:
1. Zacznę od najbardziej oczywistego przykładu. Celownik przykleił Ci się na sam środek gracza (i to 2 razy), który aktualnie był w pełni niewidoczny ze względu na posiadany perk Peleryna Niewidka.

2. Celownik przykleja Ci się na sam środek gracza, który na Ciebie wychodzi i wraca idealnie po każdym strzale na dokładnie to samo miejsce.

3. Podobna sytuacja, celownik w niemal natychmiastowym tempie próbuje ustawić się na graczu, w tym jednak przypadku nie pozwala mu Twoje bycie w powietrzu.

Na pozostałych filmikach również podobne sytuację, Twój celownik natychmiastowo próbuje ustawić się na przeciwniku na de westwood(spowolnione), po tym jak chwile wcześniej również zabiłeś przeciwnika gdzie celownik po strzeleniu w głowe natychmiastowo wraca na klatkę (normalne tempo). Natomiast druga sytuacja to nagłe przejście celownika na przeciwnika, który obrócił się i ciągły strzał w miejsce jego klatki piersiowe.

Do tego wszystkiego dodam, że przy obserwacji Cię przez 2 mapy, widziałem, że ani nie posiadasz movementu, który mógłby bronić Twojej sytuacji a tym bardziej Twój crosshair placement jest zazwyczaj skierowany w podłogę/ziemię.

Pozdrawiam.

• Uwielbiam 1

9 godzin temu, johnpedro napisał(a):

Można sprawdzać demka, zero odpału. Szkoda, że admini banują osoby których nie powinni bo tam lata na serwerze mnóstwo odpałów na które nie reagują.

Skoro widzisz że ktoś ewidentnie "lata na odpale" to czemu go nie zgłosiłeś tylko przy ub piszesz tak jakbyś chciał się wytłumaczyć "inni mogą to ja też" 

1.Ja zgłaszałem tych ludzi wielokrotnie na U@ aczkolwiek nie było żadnego Administratora (to już nie moja wina). Doskonale wszyscy zdajemy sobie sprawę, że jest to COD:MOD i dzieje się tu wiele rzeczy i zdobywanych fragów które w normalnej rozgrywce nie mają miejsca, z racji na perki/umiejętności itd. Dla mnie osobiście na demkach nie ma 100% dowodów na trigger'a lub czegoś podobnego. Na demku w kuchni na mirage celowalem w chłopa którego zobaczyłem, a to że trafiłem w kogoś na niewidce to już nie jest jakby moja wina. W pozostałych demkach nie ma 100% dowodów na jakiś aimbot lub trigger, nie ma widocznego aimlock'a na głowe przeciwnika.

2.Przedostatnie i ostatnie demko to nie rozumiem co tam dziwnego? Poza tym puszczasz je w zwolnionym tempie gdzie te strzały całkowicie inaczej wyglądają jakbyś na siłę chciał udowodnić moją wine i udowodnić, że masz racje. Nie przejmuj się, Administrator też może sie pomylić :)

3.To demko z USP na dachu to w ogóle dla mnie jakiś żart co tam napisałeś panie Administratorze. W momencie jak wszedłem na dach zauwazyłem przeciwnika i wycelowałem w jego stronę, kolejny w jakim powietrzu? Chyba inne demko oglądamy - bo ja w momencie strzału stałem już na skraju dachu. (kolejny raz usilna próba udowodnienia winy, nie wiem może zemsta, albo próba eliminacji konkurencji z COD'a?)

4.Znowu MIRAGE i demko z dwoma przeciwnikami gdzie twierdzisz, że mi sie przykleił celownik. Tu już ośmieszenie dla mnie całkowite. Normalnie celowałem w przeciwnika który na mnie wyszedł.

5.Co do wejścia na JB bardzo możliwe, że mój brat wszedł na wasz serwer z tego samego komputera gdy ja byłem w pracy bo opowiadałem mu o COD'dzie i że macie JB(aczkolwiek nie będe już całej sytuacji tłumaczył bo najwidoczniej nie ma sensu) ---> Za tą sytuacje mogę przeprosić bo wina leży eweidetnie po naszej stronie wychodząca z nieznajomości regulaminu więc przepraszam.

Dla mnie demka nie dają 100% gwarancji na to, iż zostało użyte jakiekolwiek nielegalne oprogramowanie służące do uzyskania przewagi w rozgrywce nad innymi jej uczestnikami. 

Dla mnie sytuacja mocno naciągnieta i celowo zrobiona, widocznie mnie nie polubiłeś :) Szkoda.

Miłego dnia życze wszystkim i czekam na rozwój tych niesamowitych wydarzeń związanych z Panem @ Ryuu

P.S.

Zastanowiłbym się nad jego dalszą funkcją Administratora.

• Zmieszany 1

Co do samych demek nie mam stu procentowej pewności czy byłeś odpalony czy nie, chociaż przeglądając je kilkakrotnie, niektóre z nich naprawdę wyglądały bardzo dziwnie, ale pomijając to, nie masz prawa wejść na inny serwer podczas gdy ban jest aktywny, powinieneś poczekać na rozwiązanie sprawy. I tłumaczenie, że to brat wszedł nie ma tutaj żadnego znaczenia, bo nie jesteśmy tego w stanie sprawdzić. Równie dobrze może to być wymówka, więc w takich sytuacjach nie bierze się pod uwagę takiego tłumaczenia. Skoro było wejście na aktywnym banie i to jeszcze tego samego dnia to nie ma mowy o UB.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności