Root -_- 11,958 Posted May 1 Root Share Posted May 1 [CS 2] qFortniteBuilding - Budowanie Fortnite Aktualna wersja: 1.0 Chcę wynająć serwer, co mam zrobić? Wbij na discord o nazwie Plsetti - Serwery z niestandardowymi trybami (KLIKNIJ) OPIS Plugin dodaje do gry budowanie z fortnite, ale tylko dla drewna, bez rozgraniczania tego na inne i z 3 typami budowli czyli rampa, podłoga i ściana. Możemy je stawiać w okreslonej ilości, którą ustalamy w configu. Dodatkowo, plugin pozwala edytować swoje obiekty, a wrogowie mogą je niszczyć. Oczywiście w planach jest dalszy rozwój pluginu o jakieś ciekawe mechaniki rodem z Fortnite Jak postawić dane obiekty? Najlepiej ustawić sobie binda: bind "klawisz" "Komenda", a komendy są poniżej FortniteFloor - Stawia podłogę FortniteRamp - Stawia rampę FortniteWall - Stawia ścianę FortniteEdit - Edycja naszego obiektu Jest to ulepszona wersja tego pluginu, który udostępniałem w wakacje. Teraz budowanie jest o wiele lepsze, sprawniejsze i co najważniejsze, możliwe do edycji. CONFIG { "WallLimit": 30, "RampLimit": 30, "FloorLimit": 30 } INSTALACJA Standardowa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts