kenzo12345 0 Opublikowano Poniedziałek o 13:17 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:17 Nick: kenzo Serwer: JB (csgo) Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=10,5,2020&advType=date&page=2 ( 3 od góry) Powód bana to skrypty na bh, nie miałem żadnych skryptów jak już pisałem 5 lat temu. Skacze na scrollu od początku mojej styczności z cs`em. Bardzo prosiłym o ub po tych 5-ciu latach, ponieważ zauważyłem że dalej macie serwery w cs2 na których kiedyś bardzo dużo grałem m.in. jb i dr których jest giga mało teraz w cs2. Bardzo bym był wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 958 Opublikowano Wtorek o 19:17 Właściciel Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:17 W sumie to ban na JB, więc @ offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 142 Opublikowano Wtorek o 20:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:00 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi