kenzo12345 0 Opublikowano 26 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 Nick: kenzo Serwer: JB (csgo) Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=10,5,2020&advType=date&page=2 ( 3 od góry) Powód bana to skrypty na bh, nie miałem żadnych skryptów jak już pisałem 5 lat temu. Skacze na scrollu od początku mojej styczności z cs`em. Bardzo prosiłym o ub po tych 5-ciu latach, ponieważ zauważyłem że dalej macie serwery w cs2 na których kiedyś bardzo dużo grałem m.in. jb i dr których jest giga mało teraz w cs2. Bardzo bym był wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 27 Maja 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 W sumie to ban na JB, więc @ offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 146 Opublikowano 27 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi