Kokutsuki_ 0 Posted June 24 Share Posted June 24 Chodzi o to ze dostalem bana na ct na 100 rund i pan Kamileon (ktory chb dal mi tego bana) wywalil mnie wczesniej z ct i sam wlazl i nie ogarnial tak samo jak ja. I co? On juz nie dostal bana. Uwazam ze to jest czysta faworyzacja i chcialbym wyjasnic ta sprawe bo uwazam ze poczulem sie niesprawiedliwie potraktowany, a jesli sprawiedliwie to prosze mi wyjaśnić czm Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3X1320 77 Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Wejdź na discorda dsc.cs-classic.pl i tam napisz skarge w dziale skargi bo tutaj na tym forum nie pisze sie skarg tylko na discordzie Edit: Ban był słuszny więc nie opłaca się pisać skargi totalnie nie ogarniasz CT i nawet nie wyszliśmy z pod celi a ty już padałeś a Kamileon chociaż wychodził na zabawe i prowadził normalnie Edited June 24 by N3X1320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokutsuki_ 0 Posted June 24 Author Share Posted June 24 to nie skarga!!! Tylko prozba o wyjasnienie tej faworyzacji i nie zgoda z nałożonym banem Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3X1320 77 Posted June 24 Share Posted June 24 No to takie sprawy i tak wyjaśnia się na Discordzie nie tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokutsuki_ 0 Posted June 24 Author Share Posted June 24 dobrze a gdzie na dc mam sie zglosic (jaki kanal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted June 24 Root Share Posted June 24 To napisz do opiekuna, czyli @ offen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts