Kokutsuki_ 0 Posted July 1, 2025 Share Posted July 1, 2025 Dostalem perma na ct od kamileona za nieogarnianie. Chcialbym poprosic o ub bo ja jakby srednio ogarniam to fakt ale bym sie nauczyl z czasem, tylko ze admini nie daja mi tego czasu (albo malo daja). Gdybyscie mi zdjeli bana to bym: 1. Pracowal nad ogarnianiem przy malej ilosci osob 2. Jesli jest np 8 osob w terro to potrzebowalbym 1 ct do pomocy a nie ze zostaje sam w ct a potem sa nieciekawe rzeczy 3. Admini tez powinni (jak dla mnie i niektorzy) zmienic swoje postepowanie ale to jest TYLKO I WYLACZNIE moja propozycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamileon 8 Posted July 1, 2025 Share Posted July 1, 2025 Ostatni raz ci pisze i mówię, masz bana jaka kazde inne dziecko 13 letnie z powodem "WEJŚCIE CT ZA ZGODĄ ADMINISTRATORA" czyli mozesz isc jak ci admin pozwoli, a dostales perma dziś, bo miałeś 2 permy w ciągu 2 tygodni i kazdy ci magicznie zniknął, więc nadałem blokadę, która powinna być dalej. Nie potrafisz ogarnąć gry 1v4, a od 3 miesięcy notorycznie słyszę ja i inni admini "uczę się". Zmienić zachowanie w czym? Kazdy ci mowi ze masz nie grac po ct bo nie potrafisz, nie masz mutacji i pewnie znalazłbym kilka innych powodów, a i tak wchodzisz tam i rozgrywka kończy sie tym, ze nikt nie wychodzi sprzed celi, bo cie zabijają w pierwszej minucie rundy. I nie pisz w dziale technologia pytania i odpowiedzi cały czas bo cie qesik zajebie w końcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokutsuki_ 0 Posted July 1, 2025 Author Share Posted July 1, 2025 1. Przechodze mutacje mowilem wam 2. "Kazde inne 13 letnie .... no nie wydaje mi sie 3. A co jesli sa 3 osoby i nie ma admina i wlasnie wtedy chcialbym sie poduczyc? 4. Rozumiem, moze jestem troche natretny ale taki juz jestem. 5. To niech Qesik naprawi te kategorie bo 60% z nich w tym jb nie mozna kliknac!!! 6. To ze mam 13 lat to nie znaczy ze mozna mnie tak o dyskryminowac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
offen 1,146 Posted July 2, 2025 Share Posted July 2, 2025 Prośby o ub składamy tutaj: https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub Skargi składamy tutaj: https://discord.com/channels/1035568365638533201/1339365363741098044 Propozycje składamy tutaj: https://discord.com/channels/1035568365638533201/1216724063301402696 Zapisz to sobie gdzieś na przyszłośc bo zaraz wyrwiesz bana na forum. 19 godzin temu, Kokutsuki_ napisał(a): To ze mam 13 lat to nie znaczy ze mozna mnie tak o dyskryminowac To fakt, lecz nie ma to w tym przypadku żadnego znaczenia. Jedynie to, że w tym wieku nie zawsze jest się na tyle oczytaną osobą, żeby móc w CT przebywać. Od kilku miesięcy słyszę, że są z Tobą problemy i ja rozporządziłem, że osoby, które nie potrafią opanować CT mają dostawać permbana na CT i będą tam przerzucane tylko i wyłącznie za zgodą administracji. Jeżeli pod kontrolą administracji wyjdzie, że ogarniasz CT na tyle, żeby być w stanie tam przebywać to nie widzę przeciwwskazań, żeby Ci tego bana zdjąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted July 2, 2025 Root Share Posted July 2, 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts