Skocz do zawartości

Odwolanie o ub na ct na jailbreak (kat dalem losowa)

Rekomendowane odpowiedzi

Dostalem perma na ct od kamileona za nieogarnianie. Chcialbym poprosic o ub bo ja jakby srednio ogarniam to fakt ale bym sie nauczyl z czasem, tylko ze admini nie daja mi tego czasu (albo malo daja). Gdybyscie mi zdjeli bana to bym: 1. Pracowal nad ogarnianiem przy malej ilosci osob 2. Jesli jest np 8 osob w terro to potrzebowalbym 1 ct do pomocy a nie ze zostaje sam w ct a potem sa nieciekawe rzeczy 3. Admini tez powinni (jak dla mnie i niektorzy) zmienic swoje postepowanie ale to jest TYLKO I WYLACZNIE moja propozycja

Ostatni raz ci pisze i mówię, masz bana jaka kazde inne dziecko 13 letnie z powodem "WEJŚCIE CT ZA ZGODĄ ADMINISTRATORA" czyli mozesz isc jak ci admin pozwoli, a dostales perma dziś, bo miałeś 2 permy w ciągu 2 tygodni i kazdy ci magicznie zniknął, więc nadałem blokadę, która powinna być dalej. Nie potrafisz ogarnąć gry 1v4, a od 3 miesięcy notorycznie słyszę ja i inni admini "uczę się". Zmienić zachowanie w czym? Kazdy ci mowi ze masz nie grac po ct bo nie potrafisz, nie masz mutacji i pewnie znalazłbym kilka innych powodów, a i tak wchodzisz tam i rozgrywka kończy sie tym, ze nikt nie wychodzi sprzed celi, bo cie zabijają w pierwszej minucie rundy. I nie pisz w dziale technologia pytania i odpowiedzi cały czas bo cie qesik zajebie w końcu. 

1. Przechodze mutacje mowilem wam 2. "Kazde inne 13 letnie .... no nie wydaje mi sie 3. A co jesli sa 3 osoby i nie ma admina i wlasnie wtedy chcialbym sie poduczyc? 4. Rozumiem, moze jestem troche natretny ale taki juz jestem. 5. To niech Qesik naprawi te kategorie bo 60% z nich w tym jb nie mozna kliknac!!! 6. To ze mam 13 lat to nie znaczy ze mozna mnie tak o dyskryminowac

• Haha 1

Prośby o ub składamy tutaj: https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub 
Skargi składamy tutaj: https://discord.com/channels/1035568365638533201/1339365363741098044
Propozycje składamy tutaj: https://discord.com/channels/1035568365638533201/1216724063301402696

Zapisz to sobie gdzieś na przyszłośc bo zaraz wyrwiesz bana na forum.

19 godzin temu, Kokutsuki_ napisał(a):

To ze mam 13 lat to nie znaczy ze mozna mnie tak o dyskryminowac

To fakt, lecz nie ma to w tym przypadku żadnego znaczenia. Jedynie to, że w tym wieku nie zawsze jest się na tyle oczytaną osobą, żeby móc w CT przebywać.
Od kilku miesięcy słyszę, że są z Tobą problemy i ja rozporządziłem, że osoby, które nie potrafią opanować CT mają dostawać permbana na CT i będą tam przerzucane tylko i wyłącznie za zgodą administracji.
Jeżeli pod kontrolą administracji wyjdzie, że ogarniasz CT na tyle, żeby być w stanie tam przebywać to nie widzę przeciwwskazań, żeby Ci tego bana zdjąć.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu.
Sprawdź Regulamin!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności