Monka ;D 19 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 1. Serwer: FFA+BF2 CS-Classic2. Nick: <Warrior> Monka ;D3. Imię: Franek 4. Wiek: 145. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak (ale od pszyszłego miesiąca)8. Czas spędzony na forum: 7h 42m 8s 9. Opisać siebie: miły pomocny uprzejmy odpowiedzialny10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chciałbym wspierać ten serwer gdyż wychowałem sie na takich ;311. Linki do reklam: obgadane z buźką 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Aim- Demko Perm Wh- SS'y w niektórych przypadkach demko - perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie - Kick - Ban od 5 do 30 min-Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie - ban na 5 min + 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NonSteam (patch 43) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 NIE Niewidzę cię na servie Słabe podanie, pisane na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jestem na tak. Gra zawsze, ma mikro. Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jestem na nie. Myślę, że nie ogarniesz. I co ma oznaczać reklamy: obgadane z buźką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Yy Nie widziałem nie na serwie a jestem prawie no-stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jestem na nie. Nie widuję cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 nie nie gra na serwie wymagania wiek nie ogarnie wyzywa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Na TAK -Ma Mikro -Jest ogarniety -Myśle ze ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Na NIE -masz już adma na FFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Na tak, myślę że ogarniesz, micro, amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jestem na nie, ponieważ nadużywa mikrofonu i bardzo się rządzi nie mając nawet posady administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem na nie -Niewidzę cie z byt często na serwerze -Wątpie żebyś miał czas na ogarniecie dwóch serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 NIE Niewidzę cię na servie Słabe podanie, pisane na szybko nie powinienem sie wypowiadać w swoim podaniu to podanie zostało skopiowane od nikotyny żeby było widać jak gracze specjalnie próbują innych za przeproszeniem udupić badz nie dopuscic do dostania admina moja podanie jest pisane na szybko slabe podanie a jest takie samo jak nikotyny wiec tzn że albo go faworyzujesz albo jestes zwykłym dzieciakiem który tu pisze tak tu pisze nie bo kogoś nie lubisz dziekuje bardzo prosze o zamkniecie podania -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dlatego napisał ze jest pisane na szybko ... Bo nawet nie raczyłeś zmienić nazwy serweraA dał Nie ponieważ nie jesteś zbyt często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Masz 1 lub 2 admów bez podania, zrezygnujesz z nich daję ci TAK. Inaczej nie ma mowy, z edytuj wiadomość i napisz co robisz. Na razie NIE - z powodu 2 serwów na których masz adma (FFa + COD bo dalej na nim masz adma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na nie http://www.gametracker.com/player/%3CWarrior%3E%20Monka%20%3BD/193.33.176.64:27015/ Mała aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Gracze wyjaśnili ^ ^Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi