Gość Oppa Miodzia Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Imie : Mateusz ;< Wiek : 22 wiosenki :-) Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 20 godzinek Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady Znajomość z większością użytkowników: Jest Dlaczego ja ? : Znam się na wywiadach, byłem kiedyś redaktorem na dawnej cs-sferze, i teraz mogę tutaj spróbować. Znam polszczyznę, ortografię i interpunkcję, lubię dużo pisać na różnych forach internetowych. Myślę, że się nadam Proszę szczere opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja jestem na tak jestes aktywny i jak piszesz ze byles kiedys redaktorem to zapewne ogarniasz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 na NIE ! - nie ogar - kłamie z Wiekiem- ortografia fatalna - słabe podanie - no i nie ma 20 dni na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)-2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)+3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)+4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)+5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)-6.Minimalny wiek 15 lat. +Na nie posiedz na forum i nabij posty narazie prosze o close.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja jestem na Tak!, ogarnięty bardzo chłopak mam nadzieję że będzie ogarniał itp. Na Tak!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 pfk., kim jesteś, że podejmujesz decyzję o zamykaniu podań?-,- Ja jestem na tak. Posty można szybko nadrobić, a chłopak doświadczenie widocznie ma oraz jest bardzo aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 To co sn0wy starasz się. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A więc tak...Nie wiem czy jest jakikolwiek sens moje wypowiadania się na temat twojego podania.Sam wiesz dlaczego, nie chcę cię tutaj w żaden sposób oczerniać w oczach innych lecz jestem na wielkie NIE i nie dlatego że coś tam mi zrobiłeś bo ja na takie rzeczy nie patrzę po prostu podpadłeś mi za bardzo a wydawałeś się na początku w porządku.Jak samo przysłowie mówi "Najpierw poznaj potem oceniaj" ja poznałem więc oceniam, a to że inni ci tu wypisują takie miłe i pozytywne komentarze to po prostu kwestia znajomości... Pozdrawiam i życzę powodzenia, a no i powiedz mi jak jesteś w stanie ogarnąć i redaktora i admina ? Co jak co ale nawet ja bym nie uniósł tyle na swoją głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Grambezbutow, Ogarniał będę tak adminem ogarnę serwer z cziterów, i innych. Redaktorem będę robił wywiady z J.@ H2 i innymi administratorami z forum Tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja jestem na nie, dlaczego? Ma 22 lata a popełnia czasami straszne błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja być na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mati., Błędy każdemu się zdarzają, jak mi się pisać nie chce to pisze bez ortografizmu xDee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Oppa Miodzia, a redaktor jest od tego żeby pisać, a ty nam mówisz, że ci się nie chce pisać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jestem na Tak , Mati np, ma redaktora i ani jednego wywiadu a Xavi dawno nic nie napisał to co ja mam sam pisać więc taka moja odp a nie inna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jestem na Tak, ale wkurza mnie to woje pisanie 20 godzinek, 22 wiosenki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Lubis... ja nie robię wywiadów, gdyż nikt nie chce się zgodzić ^^. Poza tym kolego nie chcę nic mówić, ale odrób tego warna, bo to wstyd z taką rangą mieć warna I pismem grzeszysz strasznie... dziwie się dlaczego i tak masz redaktora.Zmieniam zdanie jestem na tak może będziesz lepszy od niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 mati ! ja bym się zgodził ! mam admina na only dd2 i cod-mod 45k ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na tak, myślę że sobie poradzi z tą funkcją. Na forum jest krótko, ale za to wchodzi na nie często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Podanie już pewnie nie aktualne ! proszę Moderatora o zamknięcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na WIELKIE NIE!.-Pyskaty-Kłamca-nieogar i ta ortografia na serwerach " namuwilem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na niepodanie odrzucone /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi