Cancel 0 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 1.Twój Nick: 2k3 2.Nick admina/gracza który zawinił: [P]inderon 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 5.06.2013r. 3:57 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): hltv 6.Opis sytuacji: Gramy wiochę, gościu [P]inderon biegał z nożem, z jakimś gównem niewidzialnym, 5-10 sec stoje na respie aż przyleci to niewidzialne, a on mi na tsay pisze ,że zaraz bana wyłapie, no dobra Resp CT = 1/3 mapy rozumiem jakby było dd2 itd. Nie obchodzi mnie ,że to ban na 5 min. Zabijam go raz, drugi, trzeci w ciągu 10 sekund od rozpoczęcia mapy, a on mi daje bana że kampie.. na takiej małej mapie. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Kamp resp'[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:1552588'[AMXBans] Twoje IP: '94.40.46.27'[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Bany do 3h nie podlegają skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Po prostu, kur** nie rozumiem ich pisac skargi 5 minutowe to zanim napiszesz skargę to już ub masz.. ŻENADA, co z tymi ludźmi się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Bany do 3h nie podlegają skardze. Kolego ochłon troszeczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi