Cancel 0 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 1.Twój Nick: 2k3 2.Nick admina/gracza który zawinił: [P]inderon 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 5.06.2013r. 3:57 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): hltv 6.Opis sytuacji: Gramy wiochę, gościu [P]inderon biegał z nożem, z jakimś gównem niewidzialnym, 5-10 sec stoje na respie aż przyleci to niewidzialne, a on mi na tsay pisze ,że zaraz bana wyłapie, no dobra Resp CT = 1/3 mapy rozumiem jakby było dd2 itd. Nie obchodzi mnie ,że to ban na 5 min. Zabijam go raz, drugi, trzeci w ciągu 10 sekund od rozpoczęcia mapy, a on mi daje bana że kampie.. na takiej małej mapie. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Kamp resp'[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:1552588'[AMXBans] Twoje IP: '94.40.46.27'[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Bany do 3h nie podlegają skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Po prostu, kur** nie rozumiem ich pisac skargi 5 minutowe to zanim napiszesz skargę to już ub masz.. ŻENADA, co z tymi ludźmi się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Bany do 3h nie podlegają skardze. Kolego ochłon troszeczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi