Cancel 0 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 1.Twój Nick: 2k3 2.Nick admina/gracza który zawinił: [P]inderon 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 5.06.2013r. 3:57 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): hltv 6.Opis sytuacji: Gramy wiochę, gościu [P]inderon biegał z nożem, z jakimś gównem niewidzialnym, 5-10 sec stoje na respie aż przyleci to niewidzialne, a on mi na tsay pisze ,że zaraz bana wyłapie, no dobra Resp CT = 1/3 mapy rozumiem jakby było dd2 itd. Nie obchodzi mnie ,że to ban na 5 min. Zabijam go raz, drugi, trzeci w ciągu 10 sekund od rozpoczęcia mapy, a on mi daje bana że kampie.. na takiej małej mapie. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Kamp resp'[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:1552588'[AMXBans] Twoje IP: '94.40.46.27'[AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki 39 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Bany do 3h nie podlegają skardze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Po prostu, kur** nie rozumiem ich pisac skargi 5 minutowe to zanim napiszesz skargę to już ub masz.. ŻENADA, co z tymi ludźmi się dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Bany do 3h nie podlegają skardze. Kolego ochłon troszeczke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 28, 2013 Root Share Posted June 28, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts