rn? 19 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Niestety, poddaję się. Jedyne rozwiązanie jakie przyszło mi do głowy jest takie, że oba zdarzenia są równie prawdopodobne. ;D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Bardzo dobrze ci przyszło do głowy Leci like, a tutaj moje kaligrafy w paint'cie Zadanie rn'a nr 3 - Oblicz na ile sposobów możemy wybrać obiad w restauracji mając do wyboru: 3 zupy, 5 drugich dań, 2 desery i 3 kompoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Rozrysowałem to mniej więcej tak jak Ty. Sam nie wiem czemu miałem wątpliwości co do wyniku. Jeżeli chodzi o nową zagadkę, to powiem tak: Na ile sposobów? Na wszystkie. Dam szansę innym na rozwiązanie tego zadania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi