FreshFreshFresh 248 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 1. Serwer: COD 350lvl 2. Nick: Fresh3. Imię: Przemek4. Wiek: 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Ponad 500h9. Opisać siebie: Solidna firma Jestem miły, kulturalny, ogarnięty, mam amxx w jednym palcu jestem tajkże kreatywny i myślę że się nadam Myślę że przyda się ktoś do ogarniania servera rano. Niespełniam jednego z wymagań ( 3 ) Ale myślę że nadrobię Teraz przyda się każda para rąk do pracy 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jestem rano i lata wielu czitów jak i osób co łamią regulamin ( TXT itp. ) Myślę że się nadam bo ogarniam, a pomoc się przyda.11. Linki do reklam: Za chwile będą.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeżeli WH to ss i perm / Jeżeli Aim lub No Recoil lub SH to demko i perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, Kick, Ban 5min, Ban 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; Kick, i ban w zależności jak bardzo nadużywa13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) OK~Mikrofon(nie wymagane aż tak) OK~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Tak, wiem niema. Myślę że nadrobię, teraz przydają się admini.~Ogar OK~Kultura OK~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu OK~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM OK~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) OK~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera OK~Reklamowanie Serwerów OK ~Składka (7,38 zł) OKP P.S : Jeżeli jak rozmawiam z kolegami przez mikro to to jest jakaś muzyka to pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smalec. 4 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Jestem na tak, bo z tego co ja widzę to Ty właśnie puszczasz ze mną różne dźwięki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carly 53 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Oczywiscie na TAK - Czego wiecej wymagac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilkuZmC 78 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 TAK Jeden z bardziej ogarnietych admow na serwerowni ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUNNN 0 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Wielkie TAK. - Wiek - Składka - Amxx - h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 wielkie NIE -2,75h na serwie ?? -puszczasz muzyke i to denerwuje graczy włącznie ze mną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truskawkowy 52 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 na NIE.puszczasz muzyke przez mikro,(co wkurw*a ludzi)mała aktywnosc na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nie. - Aktywnośc na serwerze. - Nie widziałem Ciebie już długo na serwerze Co świadczą o tym godziny. - Z opinii graczy wynika, że Cię nie lubią za tą muzykę. - Admin na jednym serwerze - Pisał Karol, bo potem zaniedbujecie serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawełeK. 53 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Ha a ja nia nie moze niemam duzego zdanie ale teraz gram codziennie na cod i wiesz nawet cie niewidziałem. co z tego ze dostaniesz admina a na serwerze niebedziesz gral Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0lanD 2 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Na TAK -Ogarnie -Przyda sie taki admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 A admin na codzie ? Tym razem nie dostaniesz ode mnie TAK do póki z niego nie zrezygnujesz, bo ostatnio skitowałeś z tym. Miałeś rezygnować jak dostaniesz posade na BF'ie i co ? A twoja gadka "napisałem może" możliwe że jest to co napisałeś ale po edytacji posta. NIE - na codzie robisz olewke a masz adma - godziny na codzie 350 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 tak wymagania ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 No Niestety Był Bym Na Tak Ale Puszczasz Muzyke Na Serwerze A To Bardzo Denerwuje I Mało Cię Widze Na Serwerze Na Nie !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TytanNiebios 15 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Ogarnie ale na razie na nie, pograj trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 8, 2013 Root Share Posted June 8, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie musisz poczekać.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 13, 2013 Root Share Posted June 13, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts