FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 1. Serwer: COD 350lvl 2. Nick: Fresh3. Imię: Przemek4. Wiek: 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Ponad 500h9. Opisać siebie: Solidna firma Jestem miły, kulturalny, ogarnięty, mam amxx w jednym palcu jestem tajkże kreatywny i myślę że się nadam Myślę że przyda się ktoś do ogarniania servera rano. Niespełniam jednego z wymagań ( 3 ) Ale myślę że nadrobię Teraz przyda się każda para rąk do pracy 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jestem rano i lata wielu czitów jak i osób co łamią regulamin ( TXT itp. ) Myślę że się nadam bo ogarniam, a pomoc się przyda.11. Linki do reklam: Za chwile będą.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeżeli WH to ss i perm / Jeżeli Aim lub No Recoil lub SH to demko i perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, Kick, Ban 5min, Ban 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; Kick, i ban w zależności jak bardzo nadużywa13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) OK~Mikrofon(nie wymagane aż tak) OK~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Tak, wiem niema. Myślę że nadrobię, teraz przydają się admini.~Ogar OK~Kultura OK~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu OK~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM OK~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) OK~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera OK~Reklamowanie Serwerów OK ~Składka (7,38 zł) OKP P.S : Jeżeli jak rozmawiam z kolegami przez mikro to to jest jakaś muzyka to pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jestem na tak, bo z tego co ja widzę to Ty właśnie puszczasz ze mną różne dźwięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Oczywiscie na TAK - Czego wiecej wymagac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 TAK Jeden z bardziej ogarnietych admow na serwerowni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUNNN 0 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wielkie TAK. - Wiek - Składka - Amxx - h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 wielkie NIE -2,75h na serwie ?? -puszczasz muzyke i to denerwuje graczy włącznie ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 na NIE.puszczasz muzyke przez mikro,(co wkurw*a ludzi)mała aktywnosc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie. - Aktywnośc na serwerze. - Nie widziałem Ciebie już długo na serwerze Co świadczą o tym godziny. - Z opinii graczy wynika, że Cię nie lubią za tą muzykę. - Admin na jednym serwerze - Pisał Karol, bo potem zaniedbujecie serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ha a ja nia nie moze niemam duzego zdanie ale teraz gram codziennie na cod i wiesz nawet cie niewidziałem. co z tego ze dostaniesz admina a na serwerze niebedziesz gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Na TAK -Ogarnie -Przyda sie taki admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A admin na codzie ? Tym razem nie dostaniesz ode mnie TAK do póki z niego nie zrezygnujesz, bo ostatnio skitowałeś z tym. Miałeś rezygnować jak dostaniesz posade na BF'ie i co ? A twoja gadka "napisałem może" możliwe że jest to co napisałeś ale po edytacji posta. NIE - na codzie robisz olewke a masz adma - godziny na codzie 350 lv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 tak wymagania ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 No Niestety Był Bym Na Tak Ale Puszczasz Muzyke Na Serwerze A To Bardzo Denerwuje I Mało Cię Widze Na Serwerze Na Nie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ogarnie ale na razie na nie, pograj trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie musisz poczekać.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi