Jump to content

Skarga na "adminka" Lato ~wOw~ [t]

FreshFreshFresh

Recommended Posts

1.Twój Nick: Fresh

2.Nick admina/gracza który zawinił: Lato ~wOw~ [t]
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 7 czerwca 2013r.
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 

6.Opis sytuacji:Co tu dużo mówić. Lato nadużywa admina ( Wgl. nierobi vote czy gracze chcą zmiane czy nie ). Daje takie powody za chyba czity bo niemożna się domyślić. Na serverze zachowuje się jak pan/władca. Ja za powód "Game Over" ( 1 taki ban o takim powodzie dałem ) został mi odebrany odrazu admin, chcę sprawiedliwości. Proszę o odebranie admina Latowi.
  • Like 1

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona swoim doświadczeniem"

Ja mam dowód, że to Ty obraziłeś pisałeś, że jestem nie ogarem bo dałem vote na fy_pool_dayu z mapami :) Chojraku 26 osób na pool dayu jasne :]

Daj te dowody jak się do Ciebie odzywałem :)

Guest Blip ^

Nie widzę tu nadużywania admina... ktoś czitował dostał perma. wytłumacz gdzie tu nadużycie ?

Blip - Chodzi mu o powody, nad którymi nie miałem czasu myślec, żeby cheater nie uciekł następny :) I dostał bana na 30 min za obrażanie mogłem dac w sumie na 3h. Mści się za bana i szuka powodów ;)

Wyłączyłęś csa masz problem :)

Chciałbym sie odnieśc do tego wszystkiego że nie zachowuje się jak pan game over czyli dla zartów a ty fresh odrazu wyskakujesz odebrać adma !!!! tylko on też daje bany bo ludzie pisza i on też widzi ja wstaje w obronie lata i prosze o nieodebranie :)

Fresh wiem że nie lubisz lato ale ogarnij bez niego serwer upadnie... moim zdaniem Lato jest najbardziej ogarniętym (bez obrazy truskawa)  adminem a ty się na niego uwziołeś.

temat do zamknięcia...

Blip, ja na BF2 zbanowałem kolesia co miał aima a w powodzie napisałem "Game over" i admin został mi odebrany.

Nadużywanie gdzie ? Jak gracze wybierają map to widoczne chcą na niej grać nie ? A jak latowi niepodoba się mapa to wali zmianę odrazu bez początkowego vote czy gracze chcą zmiane

Guest Blip ^

Jeśli mapa jest za mała np. jest full serwer to idiotyzmem jest granie pooldaya bo zaraz połowa graczy ucieka... pozostawiam do oceny -_ -. każdy następny post kogokolwiek +1 warn

Chłopy bo wy się pozabijacie tymi skargami.

Lato pisz normalne powody banów lub bardziej logiczne.

Fresh mapę można zmienić w przypadku gdy jest mało graczy a mapa duża. 

Skarga niesłuszna. 

skarga niesluszna, lato jako admin sprawdza sie bardzo dobrze i zawsze wykonuje swoje zadanie bardzo dobrze , admin nie robot a jak ci spamuje 20 ludzi naraz " czemu nie banujesz " "banuj aima " sralalalal .... to wiesz..... sam to odczuwam duzo razy , ale mnie to nie rusza bo ja zawsze robie demko i pozniej banuje , a to ze maja do mnie jakies sapy ze wolno to mnie akurat najmniej interesuje.

• Root
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione. Rozmawiałem z adminem, ale tutaj nie widzę większych problemówJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL
  • Like 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy